Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Eigen Handen

Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Eigen Handen
Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Eigen Handen
Video: Euromania 2024, April
Anonim

De prachtige nieuwjaarsvakantie nadert, elke dag komt het dichterbij - hoe leuk is het om erover na te denken. Nieuwjaar is een symbool van vernieuwing, een symbool van een nieuw gelukkig leven.

In de winter is het buiten niet erg comfortabel, het is koud en sneeuwt. Bij zulk weer wil ik vooral thuis een eiland van warmte en comfort creëren.

Het is niet nodig om dure nieuwjaarsdecoraties te kopen voor het inrichten van een appartement. U kunt een echt feestelijke sfeer creëren door uw huis voor het nieuwe jaar 2014 met uw eigen handen te versieren.

Hieronder vind je enkele tips om je huis te decoreren voor het nieuwe jaar.

Hoe versier je een huis voor het nieuwe jaar 2014 met je eigen handen
Hoe versier je een huis voor het nieuwe jaar 2014 met je eigen handen

In het middelpunt van de belangstelling staat natuurlijk de schoonheidsboom voor het nieuwe jaar. Naast klassieke kerstboomversieringen, kun je de kerstboom versieren met ongewoon handgemaakt speelgoed.

De eenvoudigste kerstboomversieringen zijn echte mandarijnen en mooie chocolaatjes die met draadjes aan de boom kunnen worden gehangen.

Nieuwjaarssneeuwvlokken gemaakt van gekleurde folie versieren de ramen en spiegels van het appartement. Dergelijke sneeuwvlokken zien er erg indrukwekkend uit en het proces van het snijden van dergelijke sneeuwvlokken kan heel opwindend zijn.

Je kunt elke hoek van het huis versieren met een compositie van dennentakken, "bedekt met rijm". Je kunt dergelijke takken maken met eenvoudig keukenzout.

Om dit te doen, is het noodzakelijk om water met zout te koken, een sterke zoutoplossing te bereiden en af te koelen. Houd vuren takken 2-3 uur in de oplossing. Daarna moeten de takken worden gedroogd en krijgen ze het effect van "sneeuw".

Mooie kerstkaarsen zijn onmisbaar voor het creëren van een spetterende sfeer voor het vieren van het nieuwe jaar. Als je nieuwjaarscomposities maakt met kaarsen in huis en ze tegelijkertijd aansteekt, zal de verwachting van iets geweldigs zeker verschijnen.

Laten we aandacht besteden aan de instelling van de feesttafel. Je kunt het prachtige Blue Horse in het midden van de tafel zetten. Of versier de tafel met een snoepboeket of een schattige mandarijnboom. Een mandarijnboom is gemakkelijk met je eigen handen te maken.

Een slinger van grote kerstballen die zich over de hele muur uitstrekt. Een volumineus huis van de kerstman, uit papier geknipt. Nieuwjaarsvilten laarzen voor geschenken, versierd met klatergoud, gelegen op onverwachte plaatsen. Deze en andere ideeën voor het inrichten van een huis zullen helpen bij het creëren van een unieke, gelukkige nieuwjaarssfeer.

Aanbevolen: