Hoe Breng Je Een Alumni-ontmoetingsdag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Alumni-ontmoetingsdag Door?
Hoe Breng Je Een Alumni-ontmoetingsdag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Alumni-ontmoetingsdag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Alumni-ontmoetingsdag Door?
Video: Alumni 2024, April
Anonim

U kunt zelf een bijeenkomst van alumni organiseren, u hoeft alleen enkele organisatorische problemen op te lossen. Je vrienden zullen zich het feest nog lang herinneren als alles verloopt zoals je gepland hebt. Klasgenoten herinneren zich vaak hun schoolvrienden, willen ze zien, maar niet iedereen kan de organisatie van de bijeenkomst overnemen.

Hoe breng je een alumni-ontmoetingsdag door?
Hoe breng je een alumni-ontmoetingsdag door?

instructies:

Stap 1

Denk na over de stijl van je bijeenkomst, wat verwacht je er precies van. Dit kunnen eenvoudige bijeenkomsten zijn in een café of bij u thuis, een feest op school of in een andere onderwijsinstelling waar u bent afgestudeerd. Je kunt niet alleen klasgenoten of medestudenten uitnodigen, maar ook docenten en alumni van andere groepen.

Stap 2

Probeer nu alle mensen te vinden die je nodig hebt. Bel degenen met wie je het contact niet hebt verloren, probeer de telefoons van andere afgestudeerden van hen te achterhalen. Maak gebruik van verschillende sociale netwerken. Maak in laatste instantie reclame voor een bijeenkomst of vraag iemand om u te helpen contact te leggen met alumni. Verwaarloos ook de mond-tot-mondreclame van uw stad niet.

Stap 3

Je moet enkele maanden tot je beschikking hebben om alle organisatorische problemen op te lossen en op te lossen. Bedenk alle mogelijke en interessante gespreksonderwerpen. Een themafeest is een goed idee. Laat je fantasie zien, onthoud de belangrijke gebeurtenissen die plaatsvonden in het jaar van uitgave. Pak de muziek van die jaren op en kleed je in die stijl, fris je geheugen op met behulp van foto's. Waarschuw de deelnemers aan de vergadering over het onderwerp van de avond, zoals "nostalgie". Probeer de geest van die tijd zo nauwkeurig mogelijk weer te geven met make-up, haar, kleding en artiesten.

Stap 4

Vind het juiste café of richt je appartement in in de stijl die je wilt. Bereid videopresentatie en films voor (optioneel), vind oude albums met gedeelde foto's. Als je de kans hebt, zorg dan voor een aangename verrassing - nodig een professionele DJ of een lokale beroemdheid uit voor je feest. U kunt een van de afgestudeerden aan het woord laten.

Stap 5

Ga naar een karaokebar, organiseer thematische wedstrijden, vergeet niet dat het belangrijkste doel van de bijeenkomst communicatie is. Probeer alleen positieve emoties en herinneringen op te roepen met je feest.

Stap 6

Koop cadeaus voor alle genodigden, dit kunnen bloemen zijn of kleine souvenirs. Denk aan de financiële kosten, u kunt zelf een bijeenkomst regelen of de kosten verdelen over alle genodigden, in dat geval dient u hen hiervoor te waarschuwen.

Aanbevolen: