Hoe Maak Je Een Taart Van Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Taart Van Geld?
Hoe Maak Je Een Taart Van Geld?

Video: Hoe Maak Je Een Taart Van Geld?

Video: Hoe Maak Je Een Taart Van Geld?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

We worden vaak geconfronteerd met het probleem van het kiezen van een geschenk. De makkelijkste optie als je precies weet wat de held van de gelegenheid nodig heeft. Maar zelfs in dit geval komt het voor dat het gewenste een immateriële zaak is. Zoals bijvoorbeeld een taalcursus Engels of een bezoek aan een schoonheidssalon. Maar het is op de een of andere manier ongemakkelijk en oubollig om geld te geven. De ideale oplossing voor dit probleem is om geld te doneren in de vorm van een handgemaakte taart. Bovendien is deze effectieve methode eenvoudig en kost het niet veel tijd.

Hoe maak je een taart van geld?
Hoe maak je een taart van geld?

Het is nodig

  • - karton is dun en dicht
  • - bankbiljetten 100 stuks
  • - buiging
  • - satijnen lint 2 meter
  • - lijmen
  • - paperclips
  • - dubbelzijdig plakband

instructies:

Stap 1

Knip drie ronde bases uit dik karton voor lagen. Hiervoor is een verpakkingsdoos geschikt. De grootste diameter is 30 centimeter, de andere twee zullen kleiner zijn. De sneden van de basis zijn versierd met satijnen lint om hun onregelmatigheden te verbergen.

Stap 2

Stroken worden gesneden uit dun karton, waarvan de hoogte gelijk moet zijn aan de hoogte van bankbiljetten. Iets naar achteren stappend vanaf de rand van de basis, worden de gesneden stroken eraan vastgelijmd. En om ze gemakkelijk te kunnen lijmen, is het bij het snijden noodzakelijk om driehoeken aan de zijkanten achter te laten. Veel driehoeken worden van onderaf gemaakt en tot zeven bovenop, zodat er iets is om het geld voor te maken.

Stap 3

De biljetten worden opgerold in een buis. Als bankbiljetten in de vorm van dollars zijn, hoeft u deze niet volledig op te rollen om de afbeelding op het bankbiljet niet te bedekken. Het biljet opgerold in een koker zit vast met een paperclip. Met dezelfde paperclip wordt deze op een kartonnen ondergrond bevestigd.

Stap 4

Op de staart van de bijgevoegde rekening aan de linkerkant, moet u de volgende rekening bevestigen. Al het andere geld wordt op dezelfde manier in een cirkel gefixeerd.

Stap 5

Op deze manier worden alle drie de lagen gevormd. Alle lagen worden aan elkaar bevestigd met dubbelzijdig plakband of lijm. Indien gewenst kunt u ze versieren met bloemen.

Stap 6

De bovenkant van de taart is uit dun karton gesneden. Het moet worden versierd met een grote mooie strik.

Aanbevolen: