Hoe Maak Je Een Cadeau Zonder Geld In

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cadeau Zonder Geld In
Hoe Maak Je Een Cadeau Zonder Geld In

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Zonder Geld In

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Zonder Geld In
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Elke persoon heeft minstens één keer in zijn leven nagedacht over de kwestie van een ongewoon en gedenkwaardig geschenk of een geschenk dat zonder geld kan worden gemaakt. En hier kunnen verbeeldingskracht, vaardigheden die zijn opgedaan in arbeidslessen op school en ons advies te hulp komen.

Het beste cadeau is een handgemaakt cadeau
Het beste cadeau is een handgemaakt cadeau

instructies:

Stap 1

Een collage van foto's kan een geweldig cadeau zijn voor een geliefde of vriend. Je kunt kiezen voor grappige of ontroerende foto's, je kunt uit de foto's een soort verhaal samenstellen over de ontwikkeling van je vriendschap of relatie, je kunt ook originele handtekeningen of wensen aan de foto toevoegen. Zorg ervoor dat zo'n geschenk in de herinnering blijft en misschien zelfs een eervolle plaats inneemt in het huis van degene voor wie het bestemd was. Naast een simpele collage van foto's, kun je ze gebruiken om bijvoorbeeld een kalender voor het lopende jaar te ontwerpen. Veel sjablonen en programma's die hiervoor zijn ontworpen, kunnen eenvoudig van internet worden gedownload. Zo'n kalender is een mooie combinatie van zaken en plezier!

Stap 2

Een origineel cadeau is bijvoorbeeld ook een audiocassette met mooie muziek, waar je verschillende wensen tussen kunt lezen. Je kunt ook iets presenteren dat met je eigen handen is gemaakt: een geborduurd servet, een sjaal of wanten die met je eigen handen zijn gebreid, handgemaakte sieraden, een ongewoon versierd fotoalbum, enz. Gedichten die je zelf hebt geschreven, kunnen ook een uitstekende optie zijn.

Stap 3

Een wandeling kan een ongewoon geschenk zijn. Ja, ja, een simpele wandeling door de stad, het park of bijvoorbeeld de botanische tuin. Laat bij het plannen van zo'n geschenk echter uw fantasie de vrije loop! Je kunt van deze kleine reis een spannende zoektocht naar een "schat" maken, onbekende hoeken van een ogenschijnlijk bekende stad verkennen, of een romantisch rendez-vous in de schaduw van mysterieuze bomen…

Stap 4

Liefhebbers maken zich vaak zorgen over het probleem van het kiezen van een geschenk voor hun zielsverwant. Hier kan het juiste antwoord je de kennis van je geliefde / geliefde vertellen. Als een meisje bijvoorbeeld een dromerig persoon is, zal ze iets leuk vinden dat je herinnert aan de gelukkige en onvergetelijke momenten in je relatie. Druk enkele herdenkingsfoto's af en plaats ze in mooie kaders in de kamer. Het is niet overbodig om voor elke foto een gedenkwaardige handtekening te maken, bijvoorbeeld "Ik zal die dag nooit vergeten" of "Bij jou zijn is het grootste geluk voor mij" … Zorg ervoor dat je geschenk wordt gewaardeerd.

Stap 5

Welnu, een geschenk aan een familielid geven zal helemaal niet moeilijk zijn. Doe gewoon iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Probeer eens een taart te bakken of organiseer een klein concert voor je gezin. Het belangrijkste is dat je het goed en met heel je hart probeert te doen.

Aanbevolen: