Hoe Breng Je Een Vakantieweekend Door Zonder Geld Te Investeren?

Hoe Breng Je Een Vakantieweekend Door Zonder Geld Te Investeren?
Hoe Breng Je Een Vakantieweekend Door Zonder Geld Te Investeren?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantieweekend Door Zonder Geld Te Investeren?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantieweekend Door Zonder Geld Te Investeren?
Video: INVESTEREN in vastgoed ZONDER GELD | Real Estate Masterclass 2024, Mei
Anonim

Wanneer er niet veel geld meer in de portemonnee zit, maar de ziel het dagelijks leven beu is en verlangt naar iets ongewoons, is het de moeite waard om ons tot onze verbeeldingskracht en verlangens te wenden, die tijd zijn om uit te komen.

Hoe breng je een lang weekend door?
Hoe breng je een lang weekend door?

We houden er allemaal van om op de een of andere manier een goede en plezierige tijd te hebben. En hier doemt het langverwachte weekend op aan de horizon. Misschien hebben degenen die hun eigen zomerhuisje hebben of naar hun ouders en vrienden kunnen gaan geluk. Hoe zit het met degenen voor wie de vakantie nog niet is gepland, en financiën zingen romances? Met de methoden die ik voorstel, kunt u verschillende tijdverdrijfopties kiezen zonder grote sommen geld te investeren.

1. Ben je een leergierig persoon en heb je over het algemeen de neiging om je te ontwikkelen, dan is dit een geweldige kans om iets nieuws onder de knie te krijgen of om je lang vergeten wens te realiseren. Haal uit de bakken van je geheugen waar je een ziel voor hebt. Misschien is het satijnsteken, of het beheersen van een nieuw computerprogramma, of het maken van een prachtige taart, de mooiste kruk ter wereld, een interessant verhaal over werelden die ons vreemd zijn … Of misschien heb je er altijd al van gedroomd om vrijwilliger te worden - een mooie kans om nu te starten.

2. Een lang weekend is een goed excuus om een marathon te lopen van het kijken naar familiefilms of het lezen van interessante boeken, die je vaak niet in de hand hebt. Als je een geliefde hebt, is dit een geweldige kans om samen tijd door te brengen, knuffelend op je favoriete bank. Ook kinderen zullen zeker blij zijn met uw aandacht, die in ons hectische leven vaak ontbreekt. Laat dit weekend een aangenaam eiland van stilte en eenheid worden voor jou met dierbaren of met jezelf.

3. Als je liever een wat actievere levensstijl hebt, dan kun je altijd naar buiten gaan en bezoeken waar je nog nooit bent geweest. Verken alle hoeken en gaten van je favoriete park, slenter door het deel van de stad waar je nog nooit bent geweest. Uiteindelijk is er in elke, zelfs onze meest geboortestad, altijd zo'n attractie waar je niets van weet of waar je nooit genoeg tijd voor hebt gehad. Ook heeft niemand musea en tentoonstellingen geannuleerd. Zelfs een pas geopend winkelcentrum kan een zeer interessante en dankbare plek zijn om te weten. Zoeken! Zoek naar die plaatsen waar je voet nog nooit eerder is geweest.

4. Feestdagen en weekenden zijn een goed moment om het huis op te ruimen en de onvolkomenheden aan te pakken. Repareer alle elektra in huis, was de kroonluchters, demonteer het puin in de kasten en veeg tenslotte de spinnenwebben weg uit de hoek, die de ogen elke dag irriteren. Psychologen verzekeren ons dat het opruimen van je huis geweldig is om ons hele leven op te frissen. Waarom zou je er niet een hele magische act van maken?

5. Maak foto's. Zeker, ook hier hebben de meesten van ons iets om uit te werken, uit te zoeken, te systematiseren. Tegelijkertijd wordt het een geweldige tijd voor herinneringen, nostalgie. Misschien wil je iets delen met je vrienden, en iets in een mooie lijst aan de muur hangen. Als je netjes bent en al je foto's al in orde zijn, waarom dan geen nieuwe fotosessie regelen? Met vrienden of niet, een selfie maken of de hulp inroepen van een goede vriend - de moderne tijd geeft ons veel mogelijkheden om al onze stemmingen vast te leggen.

6. Voor liefhebbers van een zeer actieve vakantie zijn seizoensgebonden buitenactiviteiten zeer geschikt. In de winter kan het een ijsbaan of ski's zijn - in elke stad is er een mogelijkheid om alles te huur te vinden voor een redelijk redelijke vergoeding. Als het warm is, kun je gewoon gaan barbecueën met vrienden of ontspannen door te zwemmen in de vijvers. Fietsen zorgt er ook voor dat je je goed kunt vermaken.

7. Romantici zullen deze tijd zeker graag aan elkaar besteden. Maar niet alleen films kijken, zoals eerder beschreven, maar voor elke dag nieuwe aangename verrassingen bedenken. Vandaag kunt u romantisch dineren bij kaarslicht, morgen een bad nemen met rozenblaadjes, de volgende dag de hele dag in bed doorbrengen: ja, ja, met ontbijt, lunch en diner. Trouwens, dezelfde liefde kan eenvoudig aan jezelf worden getoond, aan kinderen, ouders, vrienden. Natuurlijk zullen de verrassingen anders zijn, maar niet minder aangenaam en gedenkwaardig. Het vakantieweekend is een heel goed excuus om dichter bij elkaar te komen.

8. Schrijf een autobiografie. Teken of maak een collage. Het wordt in ieder geval een heel boeiend boek over jouw leven. En veel herinneringen en reflecties zullen je helpen om even te stoppen en je hele leven van buitenaf te bekijken, mogelijke fouten te vinden of je te verheugen over je successen en prestaties.

9. Een andere optie voor lange vakanties is om ze te wijden aan het goede. Plant een boom, of ga naar het dichtstbijzijnde bos en zorg voor afvalinzameling, was de muren in het trappenhuis, help een oude buurvrouw om naar de winkel te gaan, ga bij de kinderen van je vriend zitten zodat ze met haar naar een restaurant kan gaan echtgenoot - dit alles vereist helemaal geen geld, maar de voordelen voor je innerlijke toestand zullen waarschijnlijk erg groot zijn.

Aanbevolen: