Hoe Een Verjaardag Te Vieren Zonder Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren Zonder Geld?
Hoe Een Verjaardag Te Vieren Zonder Geld?

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren Zonder Geld?

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren Zonder Geld?
Video: DIY cadeaubox | origamidoosje vouwen | leuk cadeau-idee | zelf verrassing maken 2024, Mei
Anonim

Verjaardag … Sommigen wachten erop met een zinkend hart, dromend van geschenken, anderen bereiden zich voor op een prachtig feest in een paar maanden, en weer anderen, filosofisch zuchtend, vieren het liever helemaal niet. Verjaardagskosten zijn onmisbaar. Maar wat als hij je financieel overrompelt, en je bent, om het zacht uit te drukken, blut, en je wilt toch niet voorbijgaan aan het nieuwe jaar van je leven? Het is heel goed mogelijk om een verjaardag te vieren zonder geld.

Hoe een verjaardag te vieren zonder geld?
Hoe een verjaardag te vieren zonder geld?

Het is nodig

een pen; papier; schijven, tijdschriften, pictogrammen, kalenders die u niet langer nodig heeft; rode clownsneus; computer met skype

instructies:

Stap 1

Neem een pen, een stuk papier en maak een lijst van degenen die je op je verjaardag zou willen zien, en die te horen zullen krijgen dat je het niet zult vieren. Schrijf van tevoren brieven aan de gelukkigen die op de uitnodigingslijst staan, of laat berichten achter waarin je aangeeft dat in plaats van cadeaus, elk van de gasten met hun eigen lekkernijen en drankjes kan komen.

Stap 2

Denk na over het scenario voor uw vakantie. Een van de ideeën is een buitenevenement, bij mooi weer, met grappige en eenvoudige prijsvragen, waarbij je als souvenir aan je gasten alles wat in je huis is weggeeft: schijven, kalenders, badges, leestijdschriften en andere simpele, maar leuke nonsens, waar iemand duidelijk iets aan heeft. Als het weer je in de steek laat, zet dan thuis een slim casino op met een top en een lijst met interessante vragen. De prijzen voor de gasten zijn boeken uit uw bibliotheek. Echte vrienden die echt van je houden, zullen al je ideeën enthousiast ondersteunen, of zelfs met hun eigen gedachten komen - en de vakantie wordt een succes!

Stap 3

Wees niet ontmoedigd als de muze je helemaal niet bezoekt en je vriendenlijst alleen uit jou en je kat bestaat. Een verjaardag zonder geld alleen is een prachtige en noodzakelijke ervaring. En toch - je kunt jezelf en iemand anders vreugde brengen. Ga bijvoorbeeld verkleed als clown naar de dichtstbijzijnde speeltuin en laat de kinderen weten dat de clown vandaag jarig is! De ouders van de kinderen zullen u dankbaar zijn voor de mogelijkheid om een paar uur uit te rusten van hun kinderen, gezellig met elkaar pratend op afstand. En je nieuwe kleine vrienden zullen voor je zingen en dansen en gedichten voordragen, en je zult deze vakantie voor altijd herinneren. En 's avonds, na thuiskomst, je favoriete muziek afspelen of je favoriete film kijken.

Stap 4

Heb een virtuele verjaardag. Kleed je 's avonds netjes en ga naar Skype of een sociaal netwerk, en begin dan te vieren - je naaste en verre vrienden zullen met elkaar wedijveren om je te feliciteren, en virtuele wensen, toast, geschenken en kussen verwarmen je hart en geven je een goed humeur niet slechter dan echte!

Stap 5

Glimlach en haal opgelucht adem als de vraag hoe je een verjaardag kunt vieren zonder geld helemaal niet relevant voor je is. En ga terug naar stap 1 - pak een pen, een stuk papier en maak een lijst van degenen die je op je verjaardag zou willen zien.

Aanbevolen: