Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Een Meisje
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Een Meisje

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Een Meisje

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Een Meisje
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Mei
Anonim

Traditioneel wordt het nieuwe jaar gepresenteerd als een gezinsvakantie, die gevierd moet worden met dierbaren. Als je op dit moment echter geen vriendin hebt, is dit geen reden om oudejaarsavond als een mislukking te beschouwen. Er zijn veel opties om plezier te hebben met deze tijd.

Hoe het nieuwe jaar te vieren zonder een meisje
Hoe het nieuwe jaar te vieren zonder een meisje

instructies:

Stap 1

Aangezien je geen dame van het hart hebt, is het goed mogelijk dat je het nieuwe jaar met vrienden wilt vieren. In dit geval is het beter om de voorkeur te geven aan een vrolijk vrijgezellenbedrijf. Het is onwaarschijnlijk dat u zult opvrolijken als getrouwde vrienden, alsof ze op commando, hun helften beginnen te kussen onder het klokkenspel.

Stap 2

Denk aan de laatste keer dat je een vakantie met je ouders hebt gevierd. De set van entertainment is in dit geval eenvoudig en traditioneel: salade, de toespraak van de president, "Blue Light", maar zo'n vakantie kan je een lang vergeten jeugdgevoel geven. Het is niet bekend waar het lot je over een jaar zal brengen, dus waarom zou je deze kans niet aangrijpen en de vakantie vieren met mensen die van je houden.

Stap 3

Misschien ben je in een stad waar je geen familie of goede vrienden hebt. Het gevoel van eenzaamheid is vooral acuut aan de vooravond van de vakantie, wanneer mensen verondersteld worden gelukkig te zijn. Ga op oudejaarsavond naar de club voor een tafel en live entertainment. Dansen, liedjes, wedstrijden - de organisatoren laten je niet vervelen, en het maakt niet uit dat je alleen bent gekomen. De waarheid over deze optie voor de vakantie moet van tevoren worden bedacht. Hoe dichterbij 31 december, hoe kleiner de kans dat je een lege stoel vindt.

Stap 4

Ga op reis. Breng uw wintervakantie door op een zandstrand onder het genot van een cocktail, of bezoek Europa met zijn gloeiende straten en kerstmarkten. Nadat je je vrienden de foto's hebt laten zien, zal niemand meer zeggen dat je vakantie geen succes was.

Stap 5

Er is niets mis met het vieren van het nieuwe jaar alleen. Dit is nog maar één nacht, en de nacht hoort te slapen. Negeer de hype rond, trek je favoriete pyjama aan, pak een interessant boek en ga naar bed. Het is raadzaam om van tevoren oordopjes aan te schaffen voor het geval de overdreven feestende buren je slaap verstoren. In de ochtend wordt u uitgeslapen en helder in uw hoofd - een geweldige start van het nieuwe jaar.

Aanbevolen: