Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Geld?
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Geld?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Geld?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Geld?
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Mei
Anonim

Het vieren van het nieuwe jaar is een speciale gebeurtenis die bepaalde kosten met zich meebrengt en in de regel worden ze daar van tevoren op voorbereid. Maar alles gebeurt in het leven. Wat als uw financiële situatie u door bepaalde omstandigheden in de steek laat op zo'n cruciaal moment?

Hoe het nieuwe jaar te vieren zonder geld?
Hoe het nieuwe jaar te vieren zonder geld?

instructies:

Stap 1

Als je een beperkt budget hebt, denk dan eens na over een set noodzakelijke producten waaruit je gerechten gaat bereiden voor de nieuwjaarstafel. Feestdagen zijn een seizoen van kortingen in veel winkels, waaronder supermarkten. Je kunt gemakkelijk alles vinden wat je nodig hebt tegen betaalbare prijzen om jezelf en je dierbaren te plezieren. Maak van tevoren een menu op basis van je mogelijkheden. Rode kaviaar en ananas zijn helemaal niet nodig op een nieuwjaarsfeestje.

Stap 2

Kies goedkope souvenirs voor geschenken. Je kunt je ook beperken tot een gewone nieuwjaarskaart. Verberg niet voor anderen dat je een moeilijke financiële situatie hebt en dat je het je niet kunt veroorloven om dure cadeaus te geven of een rijke nieuwjaarstafel te dekken.

Stap 3

Kijk eens rond: in uw directe omgeving zijn er ongetwijfeld altijd mensen die u graag aan hun nieuwjaarstafel zien. Dit kunnen vrienden, kennissen, collega's en gewoon buren zijn. Om er zeker van te zijn dat u wordt uitgenodigd om het nieuwe jaar te vieren, belt u al uw vrienden en collega's van tevoren om u te feliciteren met de komende vakantie. Probeer een klein cadeautje voor het hele gezelschap klaar te maken: het kunnen kerstboomversieringen zijn, een doos chocolaatjes, een feestelijk gerecht of wat kleine souvenirs met nieuwjaarsparafernalia.

Stap 4

Als u van plan bent het nieuwe jaar buiten uw huis of appartement te vieren, ga dan naar buiten. Maak een afspraak met je vrienden en vier het nieuwe jaar op het centrale stadsplein, waar altijd verschillende concerten worden gehouden, feestelijke evenementen worden gehouden, achtbanen en festiviteiten tot in de vroege ochtend. Een thermoskan gevuld met hete koffie of thee is alles wat je nodig hebt. Je kunt er ook nieuwe kennissen maken.

Stap 5

Maar de beste optie in een dergelijke situatie is om familieleden te bezoeken die u misschien lange tijd niet hebt gezien of zelden hebt ontmoet. Ze zullen altijd blij zijn je te zien.

Aanbevolen: