Hoe Het Nieuwe Jaar Eenvoudig En Zonder Stress Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Eenvoudig En Zonder Stress Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Eenvoudig En Zonder Stress Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Eenvoudig En Zonder Stress Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Eenvoudig En Zonder Stress Te Vieren
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete vakantie voor volwassenen en kinderen. Ze verwachten wonderen en magie van hem. Voorbereiden op de vakantie kan kostbaar zijn: stress, vermoeidheid en zelfs ziekte. En dus wil ik het nieuwe jaar krachtig, gezond en gemotiveerd vieren. Hoe het nieuwe jaar eenvoudig en zo te vieren dat alleen licht en vreugdevol, zoals mousserende wijn, herinneringen eraan blijven?

Nieuwjaar - hoeveel in deze vakantie
Nieuwjaar - hoeveel in deze vakantie

Alle ingenieuze is eenvoudig. En we zullen eenvoudig overwegen wat effectief is. Kost niet veel energie, maar het resultaat overtreft de verwachtingen. De regel van "vereenvoudiging" kan met succes worden toegepast door het algoritme van voorbereiding op de meest favoriete vakantie van volwassenen en kinderen te vereenvoudigen.

Geef me, geef me

Cadeaus kiezen is lastig. De meesten van jullie zullen bekend zijn met deze eindeloze invallen in winkels en winkelcentra op zoek naar geschikte geschenken. Toen zijn tong over zijn baard hing, zaten zijn ogen vol bloed, zoemden zijn benen en werd er niets waardevols gevonden. Het is jammer. Het is jammer. Wat moeten we doen? De meest radicale optie is om de traditie van het geven van geschenken voor het nieuwe jaar te verlaten. Maak hier vooraf afspraken over. Waarschuw u dat u ook niets hoeft te geven. Het is beter om de stad in te gaan, de nieuwjaarsbeurs te bezoeken, naar de film te gaan. Meestal steunen vrienden en kennissen het idee. Hoe minder cadeaus, hoe minder kopzorgen en financiële kosten.

Deze regel is hoogstwaarschijnlijk niet van toepassing op degenen die het dichtst bij u staan. Het is beter om vooraf te informeren wat je kind, passie of ouders willen. Het is beter om cadeaus van tevoren te kopen dan aan de vooravond van de vakantie.

Herinneringen hebben geen vervaldatum

Ze raken niet uit de mode. Nieuwjaar is zo'n feest dat je niet mag vergeten. Plan iets om 365 dagen of langer te onthouden. Zit niet thuis salades te eten. Ga bijvoorbeeld naar het theater. Of op reis. Als je al in de stemming bent voor cadeaus, geef elkaar dan precies herinneringen, geen merkartikelen.

Sneeuwballen spelen, sleeën en sneeuwpoppen die je op oudejaarsavond blind maakt, zal veel vreugde brengen. En als er buiten geen sneeuw ligt, ga dan toch het huis uit. Om bijvoorbeeld een boom in de tuin te versieren. Laat het uw nieuwjaarsboom zijn. Regel er een nieuwjaarsfotosessie onder.

Online winkelen bespaart energie, tijd en geld

Op zoek naar wat je nodig hebt, is het zo gemakkelijk om op te staan. In de rij staan is vermoeiend. Koop dingen in vertrouwde online winkels. Aan de vooravond van de vakantie bieden verkopers vaak kortingen aan. Je hebt misschien een hekel aan Black Friday, maar dit is het moment waarop je de dingen die je wilt voor een redelijk lage prijs kunt krijgen. Feestelijke parafernalia, speelgoed, kleding, uitrusting kunnen online worden gekocht tijdens acties. Bestudeer het assortiment en de prijzen, vergelijk het aanbod van verschillende webwinkels, maak een lijstje en handel. En als je niet weet wat je moet geven, kies dan voor een cadeaubon of kaart.

Besteed je tijd niet waar, maar hoe

Samen. Kies evenementen waar je echt heen wilt. Je krijgt misschien veel aanbiedingen, maar je wordt niet opgelicht. Het beste aan deze situatie is om te gaan waar je heen wilt. Het is beleefd maar resoluut om aanbiedingen die u niet aanstaan af te wijzen.

Hetzelfde geldt voor de nieuwjaarstradities. Soms is de lijst van hen zo lang dat er gewoon niet genoeg tijd is voor alles. Denk je eraan of alles je vreugde en lichtheid brengt? Bekijk de lijst. Laat zonder spijt tradities los die meer stressvol dan vreugdevol zijn.

Gebruik de versieringen van vorig jaar

Het is niet nodig om een bos klatergoud, nieuwe slingers, kerstboomversieringen te kopen, als je ze al hebt. Gebruik de beschikbare. Betrek kinderen bij het proces. Laat ze papieren sneeuwvlokken en sterren snijden, een sneeuwpop vormen van watten, geurige koekjes bakken die kunnen worden versierd met suikerglazuur, noten en gedroogde vruchten.

Door deze tips te volgen, kunt u het voor uzelf gemakkelijker maken om u voor te bereiden op het feest en meer tijd te besteden aan wat u wilt doen. En vergeet niet te beslissen over het budget dat u kunt besteden aan het vieren van het nieuwe jaar. De vakantie mag geen mooie cent kosten - de betekenis ervan is niet in pracht en praal, maar in een kwalitatief tijdverdrijf in de kring van degenen met wie je je gemakkelijk, leuk en aangenaam voelt.

Aanbevolen: