Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Vriendje

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Vriendje
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Vriendje

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Vriendje

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Zonder Vriendje
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Het feit dat je het nieuwe jaar alleen viert, is geen reden om de belangrijkste nacht van het jaar alleen en in tranen door te brengen. De banale waarheid "Als je het nieuwe jaar ontmoet, dus je zult het uitgeven" is niet geannuleerd en bovendien zijn gedachten materieel en moet je alleen het goede voor jezelf aantrekken, vooral tijdens deze magische vakantie. Dus een paar woorden over hoe je het nieuwe jaar kunt vieren als een "vrij meisje" en er geen spijt van hebt.

Zo vier je het nieuwe jaar zonder vriendje
Zo vier je het nieuwe jaar zonder vriendje

instructies:

Stap 1

De eerste optie is reizen. Afstand en tijdzones zijn hier niet het belangrijkste, je kunt het nieuwe jaar vieren op de Karelsbrug in Praag, of je kunt Veliky Ustyug bezoeken en vragen om de meest gekoesterde wens van de echte kerstman zelf te vervullen. Het belangrijkste is om om middernacht op een drukke plaats te zijn. De vakantie verenigt tenslotte iedereen, en het is gewoon onmogelijk om het nieuwe jaar op straat te vieren met sterretjes en champagne alleen.

Stap 2

Als je fan bent van clubfeesten, dan kun je het nieuwe jaar in de club vieren. Daar worden in de regel wedstrijden, prijzen, quizzen voorzien, zodat je je niet zult vervelen en je kunt dansen tot je erbij neervalt, zodat de rest van de post-nieuwjaarsvakantie je zal herinneren aan je stappen naar de DJ-sets.

Stap 3

De gemakkelijkste manier om het nieuwe jaar te vieren, is door de vakantie thuis door te brengen met uw gezin. Misschien is het saai en gebruikelijk, alles is zoals gewoonlijk - de toespraak van de president, glazen champagne, amusementsprogramma's op de eerste en tweede zender, een kom Olivier en slapen om twee uur. Maar aan de andere kant is het zo lief en oprecht, want nog een jaar of twee heb je een relatie met een man, woon je bij je familie en vier je het nieuwe jaar op je eigen manier. En er zal geen bezorgd moeders gezicht zijn bij het klokkenspel en zo'n warm vaders "Gelukkig nieuwjaar, dochter!" Of misschien zal papa over een paar jaar zeggen: "Gelukkig nieuwjaar, kinderen!" Wie weet.

Stap 4

Je kunt plezier hebben met het nieuwe jaar in het gezelschap van vrienden. Hoogstwaarschijnlijk zal de samenleving van "gelukkige getrouwde mannen" niet bij je passen, maar klasgenoten en klasgenoten zijn precies wat je zoekt! Grappen, grappen en wensen, alleen voor jou begrijpelijk, liedjes en dansen zullen je het hele jaar met positieve emoties opladen!

Stap 5

De meest magische manier om het nieuwe jaar te vieren, is door een sneeuwmeisje te worden! Er zijn speciale bureaus die diensten verlenen om kinderen te feliciteren met echte kerstmannen en sneeuwmeisjes, je kunt ze je cv sturen. De vraag naar Snow Maidens in deze tijd van het jaar is erg hoog, en je "werk" op de belangrijkste feestdag van het jaar zal meer dan zijn vruchten afwerpen met de glimlach en het gelach van kinderen. Met wie en waar je het nieuwe jaar ook viert, het belangrijkste is je positieve instelling en verlangen om het goed te vieren. Immers, met deze houding, volgens populaire overtuigingen, zul je de komende 365 dagen moeten doorbrengen. En vergeet niet een wens te doen met het klokkenspel!

Aanbevolen: