Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Meisje
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Meisje

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Meisje

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Meisje
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is ieders favoriete feestdag. Iedereen ontmoet hem anders - met zijn familie, in een luidruchtig gezelschap van vrienden en iemand met zijn vriendin. En natuurlijk wil ik deze vakantie speciaal en onvergetelijk maken.

Hoe het nieuwe jaar te vieren met een meisje
Hoe het nieuwe jaar te vieren met een meisje

instructies:

Stap 1

Als je een meisje hebt uitgenodigd om het nieuwe jaar bij jou thuis te vieren, versier het huis dan dienovereenkomstig. Ook al ben je normaal geen voorstander van een kerstboom met ballen en ander klatergoud, probeer het eens! Dit zal een feestelijke sfeer creëren, een gevoel van vreugdevolle anticipatie op de vakantie. Je kunt je geliefde persoonlijk een cadeau geven of onder de kerstboom leggen.

Stap 2

De tafel moet ook mooi versierd zijn. Zet gewoon geen grote, want je verzamelt niet al je familieleden voor de vakantie, je bent samen. Zorg voor mooie borden, wijnglazen. Leg een tafelkleed op tafel. Zet kaarsen op tafel - dit zal een romantische sfeer toevoegen.

Stap 3

Maar je hoeft niet veel te koken. Een of twee salades, fruit, snoep. Je kunt proberen kip in de oven als hoofdgerecht te bakken, maar als je niet zeker bent van je capaciteiten, dan is kant-en-klare gegrilde kip prima. Je kunt leuke, kleurrijke hapjes maken om de tafel te versieren. En natuurlijk kun je niet zonder champagne!

Stap 4

De tv kan natuurlijk aan. Ga er gewoon niet diep op in om ernaar te kijken. Laat het de achtergrond zijn. Maar het is veel beter om de muziek aan te zetten en te dansen. Of het nu romantische liedjes zijn voor langzame dansen of opruiende disco, je bent verzekerd van een goed humeur!

Stap 5

Blijf niet te lang aan de tv-tafel zitten. Het is tijd om naar buiten te gaan! En wat je daar gaat doen - kies voor jezelf. Je kunt traditioneel vuurwerk afsteken of sneeuwballen spelen, een sneeuwpop maken. Als je niet bang bent voor vorst, ga dan vanavond voor de verandering eens naar de stadskerstboom. Dompel jezelf onder in de sfeer van universeel plezier, niet op tv, niet buiten het raam, maar dichtbij.

Stap 6

Als er een mogelijkheid is - verlaat de stad maar voor een paar dagen - om de bergen te bezoeken, waar dan ook. Helaas brengen mensen de hele jaarwisseling vaak thuis door met salades voor de tv, in plaats van ergens naar toe te gaan.

Stap 7

Het beste van alles - ga niet rechtop zitten op oudejaarsavond, maar sta 's ochtends vrolijk en opgewekt op en ga wandelen - naar het bos, naar het park, naar de ijsbaan of gewoon door de stad. En moge dit nieuwe jaar echt voor jou herinnerd worden.

Aanbevolen: