Hoe Vier Je 8 Maart Op Kantoor?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 8 Maart Op Kantoor?
Hoe Vier Je 8 Maart Op Kantoor?

Video: Hoe Vier Je 8 Maart Op Kantoor?

Video: Hoe Vier Je 8 Maart Op Kantoor?
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, April
Anonim

Het vieren van 8 maart in kantoormuren komt vaak neer op banale geschenken en oninteressante, plichtsgetrouwe toespraken. In de tussentijd kan deze vakantie worden omgezet in een gedenkwaardig evenement dat het team zal helpen verenigen en een lentestemming zal creëren.

Hoe vier je 8 maart op kantoor?
Hoe vier je 8 maart op kantoor?

Het is nodig

  • - bloemen;
  • - cadeautjes;
  • - ansichtkaarten;
  • - hapjes.

instructies:

Stap 1

Wees creatief in plaats van geschenken die grote financiële kosten met zich meebrengen. Leg 's avonds aan de vooravond van de vakantie voor elke medewerker een klein cadeautje op tafel. Het kan een mooie kaart zijn, een doos koekjes of een bloem in een kleine vaas. Zo'n gebaar zal je 's ochtends opvrolijken en de toon zetten voor de hele vakantie.

Stap 2

Als het jouw gewoonte is om de feestdagen op kantoor te vieren, bereid dan een tafel met lichte maaltijden voor. Geef de voorkeur aan compacte maar stevige snacks - taartjes, canapés, cakes, fruit. Heel vaak zijn het vrouwen die de feesttafel voorbereiden, ook op 8 maart. Mannen kunnen het hen echter veel gemakkelijker maken als ze vooraf kant-en-klare snacks bestellen in een nabijgelegen café.

Stap 3

Bereid een klein aantal voor. Het kan een lied zijn, een dans, of een gezamenlijke lezing van gedichten van je eigen compositie. In dit geval moet men niet vertrouwen op een speciaal talent of uitzonderlijk artistiek vermogen: het mannelijke deel van het team in een ongewone rol zien is al grappig en aangenaam.

Stap 4

Als je team alleen uit vrouwen bestaat, ga dan niet zonder felicitaties en kantoorfeesten. Maak een script voor de vakantie, inclusief spelletjes, wedstrijden en toast. Maar zelfs een eenvoudig gesprek over abstracte onderwerpen en een pauze van het werk kunnen het team ook samenbrengen.

Stap 5

Maak voor elke vrouw een blanco kaart met haar naam erop. Draai de kaarten in een cirkel en vraag elke medewerker om een paar mooie scheldwoorden te schrijven om de collega te beschrijven wiens naam hierboven staat. Als resultaat krijgen alle vrouwen een ansichtkaart vol mooie woorden.

Stap 6

Organiseer in plaats van een traditioneel kantoorfeest een alternatief feest gericht op plezier maken. Bestel bijvoorbeeld een professionele fotosessie binnen de muren van het bedrijf of nodig manicures uit die je handen masseren.

Aanbevolen: