Hoe Versier Je Een Kantoor Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kantoor Op Oudejaarsavond
Hoe Versier Je Een Kantoor Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Versier Je Een Kantoor Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Versier Je Een Kantoor Op Oudejaarsavond
Video: Sound of the Sea en Sounds of the Sea, Sea Breeze. Geluiden van de natuur en prachtige zee. 2024, April
Anonim

Met het nieuwe jaar in aantocht, glinsteren de etalages van supermarkten en boetieks met de glitter van klatergoud en kerstboomversieringen, worden neonlichten toegevoegd in de stad en verschijnen kerstboommarkten. Maar op het werk is er een blokkade - het einde van het jaar, verschillende rapporten, contracten, schattingen. Om een beetje feestelijkheid toe te voegen en de grijze dagen van werkkantoren te verdunnen, probeer het kantoor voor de vakantie te versieren.

Hoe versier je een kantoor op oudejaarsavond
Hoe versier je een kantoor op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Begin natuurlijk bij de ingang. Plaats een kleine kerstboom met een elektrische guirlande op de veranda. Met het invallen van de schemering knipoogt ze graag naar bezoekers. Dezelfde slingers kunnen aan de ramen worden gehangen. Bevestig ze in golven of maak een eenvoudig patroon: een sneeuwvlok, een kerstboom, zodat deze de aandacht van de straat trekt.

Stap 2

Plaats een grote kerstboom in de hal of receptie. Het is beter om een kunstmatige te kopen, dan kun je hem meerdere seizoenen achter elkaar gebruiken. Bestel vooraf een set ballen met uw bedrijfslogo en hang deze aan de boom. Als dit niet mogelijk is, neem dan de gebruikelijke goedkope platte ballen en laat medewerkers hun verbeeldingskracht tonen: teken het logo van de organisatie op elke plakkaatverf.

Stap 3

Als uw bedrijf zich bezighoudt met de release en verkoop van een bepaald product, dan kunt u de sparrentakken versieren met uw eigen producten. Verkoopt u cd's of mobiele telefoons? Dan zien ze er origineel uit in de vorm van kerstboomversieringen. Alleen in dit geval moet de boom uit de buurt van de hoofdstroom van bezoekers worden geïnstalleerd. Als uw bedrijf auto's verkoopt, plaats dan een kerstboom versierd met kinderauto's in de showroom.

Stap 4

Een kerstboom met slingers van paperclips ziet er interessant uit. Pak hiervoor een paar pakken gekleurd plastic op. Je kunt ook slingers maken van gekleurde notities voor notities, viltstiften en andere kantoorartikelen. Zorg ervoor dat je wat regen en klatergoud pakt en verdun je zelfgemaakte decoraties.

Stap 5

In plaats van een kerstboom of om deze aan te vullen, kun je binnenbloemen met regen ophangen, zelfs een elektrische slinger aan een palmboom hangen. Overdrijf het alleen niet, want je hebt nog steeds een kantoorpand, geen kleuterschool.

Plak met plakband kleine komische felicitaties op de deur van elk kantoor. Ze kunnen zelfs op een computer worden uitgevoerd, maar opnieuw opfrissen met kerstboomklatergoud.

Aanbevolen: