Hoe Versier Je Een Winkel Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Winkel Op Oudejaarsavond
Hoe Versier Je Een Winkel Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Versier Je Een Winkel Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Versier Je Een Winkel Op Oudejaarsavond
Video: Vuurwerk compilatie 2019-2020 (Firework compilation) 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete feestdag voor miljoenen mensen in Rusland. Al half november verschijnen nieuwjaarsslingers op straat, worden kerstbomen op pleinen neergezet en etalages lokken klanten met een feestelijk nieuwjaarsontwerp.

Hoe versier je een winkel op oudejaarsavond
Hoe versier je een winkel op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Oudejaarsavond is de tijd waarin een persoon veel positieve emoties krijgt, een feestelijke avond bedenkt en geschenken voor hun dierbaren voorbereidt. Tegelijkertijd neemt de koopkracht toe - u moet geschenken en souvenirs kopen voor familieleden, vrienden en collega's, eten voor de feesttafel, decoraties en alle dingen die een persoon gedurende het jaar geen tijd had om te kopen. Op vakantie wil je immers dat alles perfect is. Winkels moeten daarom nadenken over hun nieuwjaarsinterieur, het aangenaam en aantrekkelijk maken voor de koper.

Stap 2

Het is het beste om een winkel vanuit de etalage te versieren, want zij is het die is ontworpen om de koper naar binnen te lokken. Als u klaar bent om alle goederen die daar worden weergegeven opnieuw te rangschikken voor een succesvolle nieuwjaarscompositie, plaats dan een kerstboom in elk venstervenster. De trend van de afgelopen jaren suggereert dat er niet veel speelgoed aan de boom moet, maar dat de boom zelf pluizig moet zijn. En natuurlijk moet de schoonheid kunstmatig zijn. Goederen kunnen worden besprenkeld met kunstmatige sneeuw, waarop de sporen van bosbewoners worden getekend - hazen en eekhoorns. Maak van je etalage een knus winterwonderland en klanten komen zeker langs.

Stap 3

Hang kerstspeelgoed aan het plafond, tenzij je van plan bent om de winkel op zijn kop te zetten om een feestelijke stemming op werkdagen te brengen. Dit kunnen grote heldere ballen zijn, ijspegels bedekt met sneeuw, vakkundig gesneden sneeuwvlokken. Span een vislijn onder het plafond om de gekozen decoraties aan op te hangen. Zo kun je zowel een vitrine als een beursvloer inrichten.

Stap 4

Vergeet de verlichting niet. Nieuwjaarsslingers zijn een prachtige decoratie die perfect past in het nieuwjaarsinterieur. Bovendien kun je hem decoreren als etalage, of ophangen aan een stand met producten waar je bezoekers naar toe wilt trekken. Lange nieuwjaarskralen zijn ook populair.

Stap 5

Vergeet bij het inrichten van een winkel voor de vakantie de Amerikaanse tradities niet, die dankzij films stevig verankerd zijn geraakt in het leven van een Russische persoon. Versier de kamer met figuren van blonde engelen, hang een kerstkrans aan de deur - klanten zullen zeker dol zijn op deze decoratie.

Aanbevolen: