Hoe Versier Je Een Tafel Op Oudejaarsavond

Hoe Versier Je Een Tafel Op Oudejaarsavond
Hoe Versier Je Een Tafel Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Op Oudejaarsavond
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is ongetwijfeld de warmste, meest oprechte en heldere vakantie voor de meerderheid van de inwoners van ons land. In deze fantastische tijd wil ik geloven in wonderen, goedheid en een sprookje. Deze magische gevoelens zijn grotendeels te danken aan de nieuwjaarsversieringen en attributen waarmee mensen hun huis proberen te versieren. Op de belangrijkste nacht van het jaar wil je dat alles mooi is. Inclusief feestelijke tafel.

Hoe versier je een tafel op oudejaarsavond
Hoe versier je een tafel op oudejaarsavond

Natuurlijk is de belangrijkste inhoud van elk feestelijk feest overvloedig, lekker eten en goede drankjes. Zodra het menu voor het vieren van het nieuwe jaar is uitgedacht en goedgekeurd, kunt u doorgaan naar een even belangrijk moment - het decoreren en dekken van de tafel. De juiste en smaakvolle accenten zorgen voor een harmonieuze, gezellige sfeer op deze belangrijke plek, waar gasten meestal het grootste deel van de avond doorbrengen.

Laten we dus een paar belangrijke punten benadrukken waarop u moet vertrouwen bij het decoreren van de nieuwjaarstafel.

Kleur

Zoals je weet, is de gele aarden hond het symbool van het komende 2018. Dit betekent dat de basiskleuren, naast het gebruikelijke groen en zilver, geel, bruin, beige en soortgelijke warme tinten zullen zijn. Maar ga niet overboord en gebruik deze kleuren in alles. Het is beter om stil te staan bij kleine maar belangrijke details. Kies bijvoorbeeld een strokleurig tafelkleed of gouden servetten, die er in combinatie met bruine kegels heel harmonieus uit zullen zien.

Accessoires

Kleine maar heldere elementen op de feesttafel zullen het totaalbeeld perfect aanvullen. Dit kunnen kaarsen zijn, beeldjes van beroemde nieuwjaarspersonages, decoratieve lantaarns. In het midden van de tafel ziet een compositie van vuren takken versierd met ballen, glitters en kegels er voordelig uit.

Om een warme feestelijke sfeer aan de nieuwjaarstafel te creëren, is het niet nodig om een indrukwekkend bedrag uit te geven, bijna alle decoraties kunnen met uw eigen handen worden gemaakt, waarbij warmte, liefde en een goed humeur worden geïnvesteerd.

Aanbevolen: