Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Voor Het Jubileum Van Een Bejaarde?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Voor Het Jubileum Van Een Bejaarde?
Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Voor Het Jubileum Van Een Bejaarde?

Video: Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Voor Het Jubileum Van Een Bejaarde?

Video: Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Voor Het Jubileum Van Een Bejaarde?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Een jubileum is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, vooral als hij al op hoge leeftijd is. Het is belangrijk om hem te feliciteren met deze feestdag door een mooie tafel te dekken en gasten bij hem uit te nodigen.

Hoe versier je een feestelijke tafel voor het jubileum van een bejaarde?
Hoe versier je een feestelijke tafel voor het jubileum van een bejaarde?

Decoratieve tafeldecoraties

Bedenk wat de held van de dag het leukst vindt. Dit zal u helpen bij het kiezen van het juiste idee voor uw tafeldecoratie. Als hij bijvoorbeeld een fervent visser is, kun je een tafelkleed met een "zee" -patroon leggen en een decoratief model van een vis of een hengel in het midden van de tafel plaatsen. Boven de tafel hang je foto's van een visser met een vangst in mooie lijsten.

Chat met de naaste familieleden en vrienden van de held van de dag. Misschien zullen ze je iets vertellen dat je onbekend is, en een waardevol idee geven voor de aankleding van het feest. Vraag ze om gedenkwaardige foto's, herinneringen en andere items te delen die hen aan deze persoon linken. Dit alles kan op tafel gezet worden of in de ruimte waar het feest zal plaatsvinden.

Zorg voor een groot en mooi boeket bloemen en zet deze op een prominente plek in de kamer. Het is beter om het boeket in een hoge vaas te plaatsen en op een nachtkastje of plank bij de feesttafel te plaatsen. Rond de vaas kun je cadeaus voor de held van de dag leggen, evenals kerstkaarten.

Onthoud dat het jubileum een leuke vakantie moet zijn, ondanks het feit dat de persoon zelf al op hoge leeftijd is. Het is onwaarschijnlijk dat hij dol is op het branden van kaarsen en gesloten gordijnen, waardoor een droevige sfeer ontstaat. Ballonnen gevuld met helium, die aan de poten van stoelen kunnen worden vastgemaakt, of zelfs op een tafel kunnen worden geplaatst, vastgebonden aan een klein gewichtsvoorwerp, zouden heel geschikt zijn. Je kunt ook een bandrecorder meenemen en favoriete liedjes spelen van de held van de dag, misschien uit zijn jeugd.

Bedenk hoe de gasten aan tafel zullen zitten. Zorg ervoor dat je een plaats aan het hoofd van de tafel klaarmaakt voor de held van de dag. Naast hem kun je een stoel voor zijn vrouw zetten, en links en rechts van de jarige kunnen zijn kinderen of geliefde kleinkinderen zitten. Onthoud dat het belangrijk is voor een bejaarde om de aandacht en liefde van zijn naaste mensen te voelen, en hij zal erg blij zijn om bij hen in de buurt te zijn.

Bereiding van het vakantiemenu

Stel een passend maaltijdmenu samen. Houd er rekening mee dat sommige soorten gerechten om gezondheidsredenen mogelijk niet geschikt zijn voor de held van de dag en dat ze moeten worden besproken met zijn nabestaanden. Gezond en gezond eten is heel geschikt: salades van groenten en verse groenten, mager vlees of kip, groentestoofpot, enz. Natuurlijk moet je ook je favoriete gerechten van de held van de dag koken. Een elegante vaas gevuld met fruit zal je helpen de tafel te versieren. Geef de verrader als toetje een prachtige taart met een felicitatie-inscriptie en kaarsen die hij kan uitblazen.

Aanbevolen: