Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Jubileum?
Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Jubileum?

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Jubileum?

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Jubileum?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, Maart
Anonim

Een jubileum is altijd een spannende dag voor de held van de gelegenheid: hoe te besteden, wie uit te nodigen, maar vooral, hoe de tafel te dekken zodat deze er feestelijk en mooi uitziet, zodat het aangenaam is om eraan te zitten. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige regels kennen voor het decoreren van een tafel.

Hoe versier je een tafel voor een jubileum?
Hoe versier je een tafel voor een jubileum?

instructies:

Stap 1

Creëer een consistente stijl over uw tafel. Doe bijvoorbeeld alles in een fleurige zomerse stijl. Tafelkleed - met madeliefjes. Leg servetten op tafel, wit en geel, verschillende kleine boeketten met zomerbloemen in glazen (hoge bloemen blokkeren alleen het uitzicht en nette kleine composities zullen de warme sfeer van de vakantie aanvullen). Zet voor sap of water geen glazen glazen die bij iedereen bekend zijn, maar zomerse mooie veelkleurige glazen. En als ze ook nog eens een patroon hebben (bloemen of strikken), dan ziet je tafel er nog beter uit. Als je in de herfst jarig bent en je houdt echt van deze tijd van het jaar, versier dan de tafel met esdoornbladeren en je kunt het tafelkleed in de juiste kleuren kiezen. Voor de winterversiering van het jubileum kun je bijvoorbeeld een suikerklontje maken, dat doet denken aan sneeuw, langs de rand van de glazen, of gewoon de afbeelding op de glazen aanbrengen.

Stap 2

De servetten op tafel zijn van groot belang. De gebruikelijke conische vorm van servetten in een glas of driehoeken in een servethouder zijn vrij traditioneel, maar je kunt er schattige zwanen van maken of ze vouwen met een schattige envelop of bloem in de buurt van het apparaat voor gasten. Of misschien rol je ze in een rol en draai je ze met een mooi dun lint. Stoffen servetten kunnen ook in een glas worden geplaatst en een van de uiteinden kan buiten worden gelaten - een prachtige callabloem bij elk apparaat zal de gasten verrassen en verrukken.

Stap 3

jubileum tafel. Voor een zomerse salade kun je frites die op bloemblaadjes lijken langs de rand van de slakom leggen. Van groenten en fruit kun je mooie bloemen snijden en van komkommers en kruiden bladeren en stengels. Om een lichte speelse sfeer te creëren, kun je paddenstoelen van eieren en tomaten leggen, of gewoon grappige dieren maken. Rozen gemaakt van ham en tomaten zullen ongetwijfeld door alle gasten worden onthouden.

Aanbevolen: