Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Kinderfeestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Kinderfeestje?
Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Kinderfeestje?

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Kinderfeestje?

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Voor Een Kinderfeestje?
Video: styling: een zwart-wit kinderfeestje in de tuin | vtwonen | tips 2024, Maart
Anonim

Het organiseren en houden van een kinderfeestje is een zeer serieuze en verantwoordelijke missie voor volwassenen. Voor kinderen op de vakantie is het belangrijkste niet de traktatie, maar de sfeer, daarom is het veel belangrijker om de attributen van de vakantie te hebben: vazen met decoratieve ballen, gekleurde spiesjes voor canapés, mooie paraplu's in cocktails, heldere tafelkleden en servetten. Ouders moeten niet alleen nadenken over wat voor soort traktatie ze moeten serveren, maar ook over hoe ze de tafel moeten decoreren.

De feesttafel is de belangrijkste decoratie van de kindervakantie
De feesttafel is de belangrijkste decoratie van de kindervakantie

instructies:

Stap 1

Bedek de tafel over een gewoon stoffen tafelkleed met een tafelkleed met een patroon dat bij de gelegenheid past. Gebruik speciale kindergerechten met grappige afbeeldingen en vrolijke servetten om te serveren. Serveer snoep in hoge vazen met pootjes en bind de poten van de vazen vast met mooie linten. Op tafel ziet een glijbaan er altijd erg indrukwekkend uit, waarvan je een van de niveaus kunt vullen met decoratieve decoraties voor de gelegenheid, bijvoorbeeld dennenappels of grote veelkleurige snoepjes zonder wikkel.

Stap 2

Versier de kindertafel niet met bloemen, omdat kinderen allergieën kunnen hebben. Versier de tafel in plaats van kaarsen met lampjes op batterijen voor kinderen. Bijvoorbeeld in de vorm van paddenstoelen, kabouters of engelen. Gebruik heldere decoratieve figuren en beeldjes gemaakt van onbreekbare materialen als decoratie voor de kindertafel. Gebruik geen pluche of nepbont knuffels voor decoratie. Zet chocolade- of suikerfiguurtjes op tafel. Maak een peperkoekhuisje voor de vakantie en plaats het in het midden van de tafel. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer en een fantastische sfeer.

Stap 3

Stel dat de traktatie zelf een versiering is op de kindertafel. Serveer hiervoor het fruit in zijn geheel in een vaas en ijs in ananasboten. Om boten te maken, snijdt u de ananas in de lengte door, houdt u de kroon groen, verwijdert u het vruchtvlees en plaatst u het ijs in de resulterende ruimte. Je kunt ook ijs in halve kokosnoten serveren. Bereid fruitgelei voor de feestdagen in een grote cupcakevorm met een gat. Leg de gelei op een schaal en vul het gat met bessen of gekonfijte vruchten. Kinderen zijn dol op heldere fruitgelei en het ziet er erg mooi uit.

Maak in plaats van sandwiches canapés op mooie spiesjes. Snijd de meloen doormidden en steek de canapéprikkers in een cirkel. Maak in plaats van grote taarten kleine taarten, peperkoekkoekjes en koekjes zodat uw kind het snel kan opeten, zodat ze geen grote hap hoeven te eten als ze iets niet lekker vinden. Er zou meer zelfgemaakt eten op de kindertafel moeten staan, want zelfgemaakte pizza, muffin of pretzel is veel lekkerder dan gekochte, om nog maar te zwijgen van de gezondheid.

Aanbevolen: