Hoe Versier Je Een Tafel Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Tafel Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Tafel Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Tafel Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Een van de meest geliefde en grootschalige feestdagen - Nieuwjaar - is niet compleet zonder een uitgebreid feest. Op deze magische avond wil ik dat de feesttafel er buitengewoon en onvergetelijk uitziet.

Hoe versier je een tafel voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een tafel voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Beslis met wie je het nieuwe jaar viert - in een rumoerig gezelschap met vrienden, in een kleine familiekring of samen in een romantische setting. De stijl van tafeldecoratie en het nieuwjaarsmenu zal hiervan afhangen.

Stap 2

Kies een kleurenschema voor uw vakantiedecoratie. Traditionele kleuren zijn rood, wit, groen, blauw, goud en zilver. De tafel kan bijvoorbeeld worden afgedekt met een gewoon sneeuwwit tafelkleed en worden aangevuld met heldere servetten. Of kies voor een gekleurd tafelkleed met een nieuwjaarsthema.

Stap 3

Rol de servetten mooi op, bijvoorbeeld met een rietje. Bind ze met zilveren linten of klatergoud, regen. Versier met gekleurde kralen.

Stap 4

Schik kegels, kerstballen, geurloze paraffinekaarsen op tafel. Pak ook kaarsen op die bij het kleurenschema passen. Wikkel elke serpentijn, knoop strikken.

Stap 5

Versier de tafel met verse sparrenboeketten. Bind een paar kleine takjes met gekleurde linten en leg deze naast het bestek. Of zet kleine kunstkerstbomen op tafel.

Stap 6

Plaats gekleurde ballen, kralen, glitters, serpentijn, klatergoud in een transparante vaas. Leg vervolgens snoep, souvenirs, fruit - mandarijnen, sinaasappels, appels neer. Strooi er confetti, papieren sterren en cirkels over.

Stap 7

Versier een fles champagne - een van de attributen van het nieuwe jaar. Je kunt er een speciale hoes van glanzende stof op doen of er papieren sneeuwvlokken op plakken. Teken winterpatronen en sneeuwvlokken op de glazen met glasverf. Laat de verf vervolgens drogen.

Stap 8

Voeg smaak toe aan uw oudejaarsdiner. Combineer een paar dagen voor de vakantie gehakte gemberwortel, kaneelstokjes, een handvol gepelde walnoten, gedroogde sinaasappel- of mandarijnschil. Voeg 10-20 druppels kruidnagel- en sinaasappelolie toe. Doe de ingrediënten in een zak, bind ze vast en schud goed. Giet het aromamengsel voor de maaltijd in een glazen vaas.

Aanbevolen: