Hoe Versier Je Een Muur Met Een Slinger Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Muur Met Een Slinger Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Muur Met Een Slinger Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Muur Met Een Slinger Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Muur Met Een Slinger Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2024, April
Anonim

Het verfraaien van een van de muren met een slinger en andere versieringen zal helpen om de kamer voor het nieuwe jaar eleganter te maken. Van een slinger kun je elk figuur maken dat doet denken aan de naderende vakantie, bijvoorbeeld een kerstboom, een sneeuwvlok of de kerstman.

Hoe versier je een muur met een slinger voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een muur met een slinger voor het nieuwe jaar?

Het is nodig

  • - Slingers;
  • - Kerst versiering;
  • - spijkers, tape of speciale clips voor het bevestigen van slingers;
  • - wasknijpers;
  • - foto's;
  • - touw, vislijn.

instructies:

Stap 1

Als u de kamer vóór het nieuwe jaar wilt decoreren, zodat het decor herinnert aan de naderende vakantie, dan is in dit geval de beste optie om een originele kerstboom aan de muur te maken. Om dit te doen, bevestigt u eerst speciale clips-haken aan de muur (u kunt andere bevestigingsmiddelen gebruiken - tape, spijkers) in een bepaalde volgorde: lijm de eerste drie clips in de vorm van een kleine driehoek, lijm de volgende drie clips net onder de eerder gemaakte figuur, ze ook in de vorm van een driehoek plaatsen, maar anderhalf keer meer dan de eerste. Ga door met het neerleggen van de "driehoeken" helemaal naar beneden totdat je de gewenste hoogte van de "kerstboom" krijgt die wordt gemaakt.

Nadat de clips zijn neergelegd, bevestigt u de slinger eraan. Als je wilt, kun je de kerstboom versieren door er speelgoed of klatergoud aan te hangen.

Beeld
Beeld

Stap 2

Van slingers aan de muur kun je niet alleen een kerstboom maken, maar ook elke andere boom, bijvoorbeeld een berk. De techniek is als volgt: clips in de vorm van een hoge rechthoek (boomstam) worden aan de muur gelijmd, vervolgens worden de resterende clips onder verschillende hoeken aan de zijkanten gelijmd vanaf de bovenkant van deze rechthoek, zodat hun locatie lijkt op de kroon van de boom die wordt gemaakt.

Nadat het werk is gedaan, hoeft u alleen nog de slinger aan de clips te bevestigen en het apparaat aan te zetten.

Beeld
Beeld

Stap 3

Als je bang bent om de muur of het behang te beschadigen met een overvloed aan bevestigingsmiddelen, dan is deze optie voor het decoreren van de muur geschikt voor jou. Het is vrij eenvoudig: je moet twee clips op de muur lijmen (of spijkers inslaan) en er een touw of vislijn aan binden. Bevestig vervolgens met behulp van mooie heldere wasknijpers of paperclips een slinger in de vorm van een golf in een touw / lijn. Deze compositie kan worden aangevuld met ander decor - nieuwjaarsspeelgoed, klatergoud, of je kunt er zelfs foto's aan hangen met de beste momenten van het uitgaande jaar.

Aanbevolen: