Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Kind

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Kind
Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Kind

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Kind

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Met Je Kind
Video: Kerstboom versieren! 🎄- Kinderen voor Kinderen 2024, Mei
Anonim

Als je voor het nieuwe jaar een winkel binnengaat, kun je een enorme verscheidenheid aan kerstboomversieringen zien. Natuurlijk is het gemakkelijker om mooie slingers en ballen te kopen, maar als het gezin een klein kind heeft, kun je met hem versieringen maken voor de bosschoonheid. Het is handig voor ouders om te leren hoe ze een kerstboom kunnen versieren voor het nieuwe jaar 2017, waarbij een kind van elke leeftijd bij deze activiteit betrokken is.

Hoe versier je een kerstboom voor het nieuwe jaar 2017 met je kind
Hoe versier je een kerstboom voor het nieuwe jaar 2017 met je kind

Hoe versier je een kerstboom in 2017 met je kind

U kunt beginnen met eenvoudige rijp op de takken. Het kan op twee manieren worden gedaan: de eerste is interessant voor kleuters en zelfs schoolkinderen zullen blij zijn met de tweede. Eerst moet je mooie takken van bomen vinden, ze bedekken met lijm en royaal besprenkelen met piepschuim. Zelfs een kind kan deze eenvoudige optie doen (uiteraard met de hulp van ouders). De tweede versie van rijp op takken vereist een klein chemisch proces. Verdun 1-1,5 kg zout in een grote pan in heet water. Als het zout is opgelost en het water is afgekoeld, kun je de sparren takken in de pan laten zakken. Ze moeten enkele uren in het water blijven. Daarna worden de takken eruit gehaald, gedroogd en verschijnen er op wonderbaarlijke wijze zoutkristallen op hun oppervlak. Een geweldige aanvulling op een mooie kerstboom of een element van onafhankelijke composities.

DIY kerstboomversieringen

Voor het volgende type decoratie heb je snoep, fruit, noten en koekjes nodig. Ze kunnen worden verpakt in folie of mooi papier voor cadeauverpakking. Je moet zulke kerstboomversieringen zoveel mogelijk maken, want elke keer dat je langs de kerstboom komt, zal het moeilijk zijn om weerstand te bieden en niet iets lekkers te eten. Koekjes kunnen trouwens zelf worden gebakken, waardoor het kind hem nieuwjaarsvormen kan geven met behulp van mallen - sneeuwvlokken, kerstman, kerstbomen, kabouters. Zorg ervoor dat u een deel van de test alleen belicht voor de fantasieën en creativiteit van het kind, en om het leuker en kleurrijker te maken, laat hem experimenteren met natuurlijke kleurstoffen - rode biet, peterselie of wortelsap.

Voorbereiden op het nieuwe jaar 2017 met uw kind

Voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden is de gezamenlijke productie van een slinger perfect. Daarbij kun je niet zonder doorzettingsvermogen. Voor de slinger heb je gekleurd papier nodig, maar je kunt de witte vellen ook schilderen in de kleuren die het kind het mooist vindt. De actie is eenvoudig: strips worden gesneden en gelijmd tot ringen in een ketting van elke lengte. Je kunt papieren lantaarns aan de ketting toevoegen.

Van watten of tule mesh kun je een gewichtloze decoratie maken die sneeuw imiteert. Nette brokken worden gevormd uit watten en geregen op een draad of vislijn, en van tule - kleine accordeons (5x5 cm). Deze slinger kan worden gebruikt om elk deel van het huis te versieren.

ideeën voor het versieren van een kerstboom met je eigen handen
ideeën voor het versieren van een kerstboom met je eigen handen

DIY-ideeën voor het versieren van kerstboom

Geschikt voor creativiteit en eierschalen. De inhoud ervan moet voorzichtig worden verwijderd door miniatuurgaatjes en vervolgens in een zoutoplossing worden bewaard, zodat toekomstig speelgoed niet in uw handen afbrokkelt. Als de schelp klaar is, kun je beginnen met maken, met verf om het te transformeren in dieren of sprookjesfiguren. Geschikt voor creativiteit en walnootschelpen. Het belangrijkste bij het versieren van een kerstboom voor het nieuwe jaar 2017 met je eigen handen is verbeeldingskracht, dus beperk het kind niet en laat het creëren.

Je kunt de decoratie van de bosschoonheid voltooien met strikken. De maten van strikken kunnen heel verschillend zijn, evenals hun kleuren.

En vergeet niet dat het nieuwe jaar 2017 zal worden gehouden onder auspiciën van de haan, dus er moeten afbeeldingen van hem in de boom zijn - gemaakt van vilt, in de vorm van applicaties, peperkoek enzovoort.

Aanbevolen: