Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat: 3 Interessante Oplossingen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat: 3 Interessante Oplossingen
Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat: 3 Interessante Oplossingen

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat: 3 Interessante Oplossingen

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat: 3 Interessante Oplossingen
Video: Kerstboom versieren 2024, Maart
Anonim

Klassieke stijl en minimalisme in kerstboomversiering gaan nooit uit de mode. Maar als de gebruikelijke decoratie van de feestelijke boom te moe is, lijkt het saai, het is tijd om naar moderne trends te gaan.

Hoe versier je de nieuwjaarsboom 2020
Hoe versier je de nieuwjaarsboom 2020

De afgelopen jaren zijn niet alleen klatergoud, slingers en ballen met voor het oog bekende ijspegels actief gebruikt als decoratie voor de nieuwjaarsboom. Originele oplossingen winnen aan populariteit wanneer een boom wordt versierd voor het nieuwe jaar met behulp van handgemaakt speelgoed, snoep, poppen, knipsels uit tijdschriften, boeken en andere dingen die, zo lijkt het, helemaal niet zijn gemaakt voor het versieren van een kerstboom voor de vakantie.

Drie modieuze en stijlvolle decoropties helpen je om de verbeelding te inspireren en te wekken, een feestelijke geest aan te trekken en te beslissen hoe je de kerstboom op een originele manier decoreert voor het nieuwe jaar van de rat: vintage, shabby chic en de natuurlijke stijl van het decoreren van de kerstboom. Kerstboom.

Vintage kerstboom voor nieuwjaar 2020

Om een kerstboom in vintage stijl te versieren, moet je je aan een bepaald kleurenpalet houden. Tinten in de decoratie van een feestelijke boom mogen niet te verzadigd, flitsend, extravagant zijn. Een kerstboom in vintage stijl moet gezien worden als een soort antiek decorelement, waaruit hij letterlijk oudheid en een bijzondere sfeer uitstraalt.

Het verdient de voorkeur om speelgoed en decoratieve items te gebruiken die zijn gemaakt in gedempte, stoffige en poederachtige kleuren. Het is de moeite waard om te focussen op variaties in wit, op tinten zilver, brons en koper, op grijs en lavendeltinten. Om te voorkomen dat de nieuwjaarsboom van 2020 er te flets uitziet, moet het gedempte kleurenpalet worden verdund met felle vlekken: gouden glitters, rode en smaragdgroene accenten, azuurblauw en blauw speelgoed.

Voor een kerstboom in vintage-stijl is het de moeite waard om niet alleen echte antieke, antieke versieringen te gebruiken die als aandenken aan grootouders kunnen blijven. Nieuwe kerstboomversieringen zijn ook geschikt, maar dan gemaakt in een bepaalde stijl, in een bepaald thema. Zwaar metaal of goedkoop plastic speelgoed moet worden vermeden. De voorkeur gaat uit naar glas- en houtelementen. En ook speelgoed, bewust verouderd, met gebruikssporen en kenmerkende vakkundige scheurtjes in de verf.

Hoe versier je je kerstboom voor het nieuwe jaar van de rat voor een vintage effect? Voeg stoffen gordijnen van lichte tule, organza en brokaat geborduurd met goud toe aan de decoratie van de nieuwjaarsboom. Stoffenborstels, kunstmatige kaarsen gepoederd met sneeuw, zilveren bellen (geen bellen) zien er interessant uit.

Visgraat shabby chic

De nieuwjaarsboom van 2020, gedecoreerd in de shabby chic stijl, ziet er verfijnd en ongewoon uit. Deze stilistische oplossing is echt heel anders dan de klassieke kerstboomversiering voor een vakantie.

Terwijl je vasthoudt aan de trendy shabby chic stijl, moet je een beperkt kleurenpalet kiezen. Het moet witte en zilveren tinten bevatten. De hoofdtoon moet één zijn. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om speelgoed in verschillende tinten blauw, roze of groen op te pakken.

Aangezien de shabby chic stijl gelaagdheid en een overvloed aan decoratieve elementen veronderstelt, moet u de kerstboom niet overladen met tal van helder, zeer glanzend speelgoed. Alles moet in perfecte harmonie met elkaar zijn. Daarom moeten slingers niet veelkleurig worden gekozen, maar in één kleur branden, glinsterend met goud of zilver.

Een shabby chic kerstboom moet de indruk wekken van een zekere luchtigheid en volume. Daarom moeten sieraden groot, expressief worden gekozen. Volumetrische monochromatische ballen, grote strikken gemaakt van zachte stoffen of glanzend papier, decoratieve poppen en massieve kegels, zachte harten en sterren zijn perfect voor zo'n decor.

Als je de kerstboom voor het nieuwe jaar 2020 van de ratten in de shabby chic stijl versiert, moet je proberen zoveel mogelijk decoratieve elementen op de takken te plaatsen om de genoemde gelaagdheid te bereiken.

Kerstboom in natuurlijke stijl

De natuurlijke stijl in het decor van de kerstboom omvat het gebruik van talrijke houten elementen. Natuurlijke of kunstmatige kegels, geverfd houten speelgoed moet op de takken worden geplaatst. Het is noodzakelijk om de voorkeur te geven aan het natuurlijke thema. Daarom zijn de volgende geschikt: dieren en vogels, eikels, paddenstoelen, decoratieve takjes planten en kunstbloemen, rieten decor gemaakt van berkenschors of twijgen, houten planken en plaquettes met sneeuwvlokken, sterren, silhouetten van huizen erop gesneden, enzovoort Aan. Droge bessen moeten ook als decoratie worden gebruikt.

Het kleurenpalet van een kerstboom gekleed in een natuurlijke stijl mag niet fel zijn. Je moet streven naar een soort minimalisme, met variaties van 2-3 kleuren. Allereerst is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan dove en schaduwrijke tinten. De basis voor een natuurlijke stijl kan zijn: bruine en groene tinten, koper, honing en brons, goud, geen felle tinten rood, blauw, geel, rood.

Decoraties gebreid van natuurlijke draden of geweven van touwen zullen er interessant uitzien op de nieuwjaarsboom van 2020. Knuffels en kerstspeelgoed met veren of gemaakt van papier, papier-maché, jute zullen er origineel uitzien op vuren takken.

Decoratieve elementen in witte, zilveren en grijze tinten helpen om accenten toe te voegen.

Aanbevolen: