Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor De Bijeenkomst Van Het Jaar Van De Vuuraap

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor De Bijeenkomst Van Het Jaar Van De Vuuraap
Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor De Bijeenkomst Van Het Jaar Van De Vuuraap

Video: Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor De Bijeenkomst Van Het Jaar Van De Vuuraap

Video: Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor De Bijeenkomst Van Het Jaar Van De Vuuraap
Video: KERSTBOOM KOPEN u0026 ALLES VERSIEREN IN HUIS! #2673 2024, Maart
Anonim

Het komende 2016 zal volgens de Oosterse horoscoop onder het teken van de Vurige Aap gaan. Om het komende jaar veel geluk te krijgen bij het begeleiden van alle ondernemingen, moet je dit grappige, maar tegelijkertijd eigenzinnige dier "sussen". Om dit te doen, is het de moeite waard om de nieuwjaarsbijeenkomst goed te organiseren.

hoe het nieuwe jaar 2016 te vieren?
hoe het nieuwe jaar 2016 te vieren?

Karaktereigenschap

De aap heeft een vrolijk, rusteloos karakter. Ze houdt van stoeien, ze wordt aangetrokken door alles wat helder, glanzend en ritselt. De favoriete kleuren van Monkey zijn wit, geel, groen, blauw, rood.

Bij het versieren van een huis, een tafel en een kerstboom voor de vakantie, is het belangrijk om ze zo helder, ongebruikelijk en kleurrijk mogelijk te maken, zodat de aap zich niet verveelt. Doe-het-zelf decoratie is welkom.

Kerstboomdecoratie

Omdat de bosschoonheid de belangrijkste decoratie van de nieuwjaarsvakantie is, wordt er speciale aandacht aan besteed. Het is wenselijk dat het natuurlijk is, aangezien de gastvrouw van 2016 van hout houdt. Als de boom kunstmatig is, kunt u verschillende naaldtakken invoegen.

De kerstboom is dit jaar versierd met kleurrijke ballen, papieren slingers, regen en serpentijn. De aap houdt heel veel van ze, omdat ze eruit zien als wijnstokken. Hang zoveel mogelijk snoepjes in ritselende wikkels.

Astrologen zeggen dat deze dieren niet onverschillig zijn voor geld, dus vergeet niet om rekeningen met een rood lint aan de boom te hangen - zo'n ritueel zorgt voor een stabiele financiële positie. De aap zal het leuk vinden als de boom is versierd met figuren met zijn afbeelding, die uit papier kunnen worden gesneden, uit klei kunnen worden gevormd of uit afvalmateriaal kunnen worden genaaid.

Menu- en tafeldecoratie

Het feestelijke menu moet worden gedomineerd door fruit, kruiden, specerijen. Voorkeursgerechten zijn vegetarisch, exotisch. Op een zoete tafel is het beter om vetarme cakes en salades met veel fruit en noten te serveren. Plaats houten, keramiek, porselein en kristallen aapjes tussen de borden.

Het belangrijkste element van 2016 is vuur, dus zoveel kaarsen, icoonlampen, slingers en verlichting zijn welkom. Decoratieve kaarsen kunnen op tafel worden geplaatst in mooie en ongewone onderzetters. De kleur van het tafelkleed moet de hoofdkleuren van het komende jaar weerspiegelen. Het is niet nodig om voor effen materialen te kiezen, een gecombineerde optie is ook toegestaan. Bijvoorbeeld een geel en blauw tafelkleed, rood en wit, aan de uiteinden kun je houten ringen in de hoeken leggen.

Huisdecoratie

Bevestig een aapbeeldje van hout of keramiek aan de voordeur. Voeg grappige toeters en bellen toe om een ongewoon paneel te creëren. Bovendien zal de komst van elke gast gepaard gaan met een gelei-triller, wat nog een reden tot vreugde zal zijn.

Aanbevolen: