Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: TRENDY AND EASY #DIY NEW YEAR TREE IDEAS 2021🤍 ИДЕИ DIY ЁЛОК НА НОВЫЙ ГОД 2021 2024, April
Anonim

Zelfs als je het nieuwe jaar gaat vieren op een feest of in de datsja, je gaat de traditionele Olivier niet koken, één ding blijft altijd ongewijzigd - de nieuwjaarsboom. De gewoonte om een versierde kerstboom te zien, is ontstaan uit de kindertijd. En na verloop van tijd is het al onmogelijk om het nieuwe jaar voor te stellen zonder dit symbool van de vakantie. Je kunt de nieuwjaarsboom versieren zoals je wilt, alleen naar je eigen smaak.

Onder welke boom je geschenken vouwt - het hangt alleen af van je verbeeldingskracht
Onder welke boom je geschenken vouwt - het hangt alleen af van je verbeeldingskracht

Het is nodig

  • - klatergoud;
  • - snoep;
  • - slinger;
  • - Nieuwjaarsregen;
  • - ballen.

instructies:

Stap 1

Spar was niet altijd de belangrijkste boom op nieuwjaarsdag. De Slaven hadden bijvoorbeeld een traditie om kersen te telen voor de vakantie. De Duitsers waren de eersten die de spar versierden. Daarna verspreidde de traditie zich naar andere landen. Een groenblijvende boom werd beschouwd als een symbool van eeuwigheid en vruchtbaarheid. Daarom werd het vaak versierd met fruit en noten. Je kunt deze traditie ook volgen en de boom versieren met eetbaar speelgoed.

Stap 2

Kinderen zullen deze methode erg leuk vinden. Snoep en fruit kun je immers rechtstreeks van de boom plukken. Voor deze methode zijn snoepjes in wikkels, nieuwjaarsstokvormige lolly's, appels en andere heerlijke verrassingen voor kinderen, waarvan er talloze in de winkel liggen, geschikt. Je kunt zelfs met kinderen spelen. Hang eetbare en oneetbare versieringen aan de takken, blinddoek het kind en breng het naar de boom. Hij moet contact opnemen en proberen een heerlijk cadeau te vinden.

Stap 3

Nieuwjaarsregen, klatergoud, glazen bollen, slingers helpen je om je boom onvergetelijk mooi te maken. Na het installeren van de boom, laat je de slinger langs de takken lopen. Je kunt twee lichtsnoeren nemen om de boom intenser te laten schijnen.

Stap 4

Begin dan met het versieren van de boom met ballen. Niet te veel versieringen aan de boom zien er het beste uit. Probeer kleine balletjes aan de bovenkant te hangen, grote aan de onderste takken.

Stap 5

Wikkel de boom vervolgens in een spiraal in glinsterend klatergoud. Hier is het beter om hetzelfde principe aan te houden als bij ballen: het is beter om dun klatergoud naar boven te nemen, breder naar beneden. Werk de decoratie af door de kerstregen op de boom te spelden - het zal je boom vormen en nog eleganter maken.

Stap 6

Wat betreft het kleurenschema, dan is alles aan jou. U kunt 2 kleuren gebruiken, bijvoorbeeld de kleuren van het jaarsymbool. Of maak de boom kleurrijk als je van felle kleuren houdt. Doe de lichten uit, doe de slinger aan en voel de nieuwjaarsstemming. Het hoofdsymbool van de vakantie staat al voor je klaar, wat betekent dat de vakantie prachtig zal zijn.

Aanbevolen: