Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar 2016?

Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar 2016?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar 2016?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar 2016?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar 2016?
Video: Kerstboom versieren 🎄✨ | VLOGMAS DAG 1★ It's Jamie 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvakanties zijn een tijd van magie en verwachting van iets nieuws. Iedereen kijkt uit naar deze tijd, want de drukte van het nieuwe jaar brengt elke volwassene terug naar de kindertijd en vult ze met herinneringen aan de vrolijke versiering van de kerstboom en de opwindende opening van geschenken met het gezin. Hoe versier je de kerstboom correct en op een originele manier voor het nieuwe 2016-jaar?

hoe versier je een kerstboom voor het nieuwe jaar 2016
hoe versier je een kerstboom voor het nieuwe jaar 2016

Wat feng shui betreft, moet de boom eerst aan de zuidkant van de kamer worden geplaatst. Sieraden moeten worden gecombineerd. Speelgoed in de vorm van de gastvrouw van het jaar en een verscheidenheid aan munten zijn perfect. Door de bosschoonheid correct te plaatsen, bent u het hele jaar door zeker van het bijbehorende geluk.

"Geometrie"

Tegenwoordig hebben ontwerpers hun toevlucht genomen tot een eenvoudiger ontwerp voor de kerstboom. Decoraties worden geadviseerd langs de zogenaamde meridianen te plaatsen. Het is de moeite waard om te overwegen dat de vorm en het type nieuwjaarsspeelgoed hetzelfde moeten zijn. Hoe eenvoudiger de decoratie, hoe eleganter de boom eruit zal zien.

Kleur selectie

Iedereen weet dat aan de vooravond van 2016 de Red Monkey zal wachten. Dus hoe kleed je een kerstboom op de juiste manier aan, zodat geluk je het hele jaar door zal vergezellen? De gast moet worden begroet door de kerstboom aan te kleden met versieringen in de kleuren rood-goud, rood-wit en bruin-goud.

Klassiekers zijn altijd in de mode

Je kunt traditionele decoraties gebruiken, de uiteinden van de kerstboomtakken moeten worden aangevuld met een gouden kleur, dit zal de strengheid en terughoudendheid perfect verdunnen. Decoraties in de vorm van ansichtkaarten en fruit worden op originele wijze benadrukt.

Retro speelgoed 1960-1970

Alle liefhebbers van de oudheid wordt geadviseerd om de bosgast te versieren met vintage "Sovjet" -speelgoed. Dit type kerstboomversiering zal de gasten een goed humeur geven en terugkeren, zij het voor een korte tijd, naar het verleden.

Een beetje creativiteit

Vergeet niet dat creativiteit altijd in de mode is. Elke dromer van een nieuwe auto moet de kerstboom versieren met modellen van speelgoedauto's. Het is niet aan te raden om je fantasie in bedwang te houden. Misschien helpt zo'n decoratie om de vervulling van een gekoesterde droom dichterbij te brengen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de versierde kerstboom er belachelijk uitziet, dit soort decoratie zal zeker indruk maken op alle gasten tijdens de nieuwjaarsvakantie. Naast de kerstboom kun je soortgelijke versieringen aan de hele kamer toevoegen en dan is een geweldige sfeer en een succesvolle bijeenkomst van het nieuwe jaar 2016 verzekerd.

Aanbevolen: