Wat Te Doen Voor Een Huwelijksgetuige

Wat Te Doen Voor Een Huwelijksgetuige
Wat Te Doen Voor Een Huwelijksgetuige

Video: Wat Te Doen Voor Een Huwelijksgetuige

Video: Wat Te Doen Voor Een Huwelijksgetuige
Video: Hoe laat je een onschuldige bekennen? 2024, April
Anonim

Een huwelijksgetuige is een van de belangrijkste mensen na het bruidspaar. Daarop ligt de voorbereiding van het losgeld van de bruid, grappige wedstrijden, verrassingen voor de pasgetrouwden. De getuige moet mooi, actief en in het middelpunt van de belangstelling staan. Als je het geluk hebt om getuige te zijn op een bruiloft, dan moet je je voorbereiden op dit evenement.

Wat te doen voor een huwelijksgetuige
Wat te doen voor een huwelijksgetuige

Om te beginnen moet je met speciale zorg over je garderobe nadenken. De outfit van een gast mag de aandacht niet afleiden van de bruid, maar dit geldt in de eerste plaats voor de getuige, omdat ze altijd bij de jonge moet zijn. Daarom is het raadzaam dat je outfit geen flitsende tinten heeft - scharlaken, felroze. Pastelkleuren, blauw, lichtroze, olijf, koraal, donkerblauw zijn geschikt. Het belangrijkste is dat je jurk nooit wit mag zijn.

De getuige moet zich voorbereiden op de bruidsprijs. Verzamel een groep vriendinnen die ook zijn uitgenodigd voor de bruiloft en bedenk grappige wedstrijden en uitdagingen voor de bruidegom en zijn "entourage". Aangezien dit losgeld is, kun je proberen de bruid tegen een eerlijke prijs te verkopen, maar sluwe omstanders hebben meestal een indrukwekkende stapel kleine biljetten klaarliggen.

De getuige is de belangrijkste assistent van de bruid op de bruiloft. Wees voorbereid op het aanpassen van de sluier, het rijgen van het korset, en bij sommige bruidsjurken, houd de zoom omhoog wanneer de bruid het damestoilet moet bezoeken. Bovendien is het raadzaam om vochtige doekjes, lippenstift, eyeliner en mascara, een nagelvijl, een draad met een naald, in het algemeen een arsenaal aan items bij je te hebben die de bruid kunnen redden van een geruïneerde bruiloft.

Getuige en getuige zijn de belangrijkste assistenten van de toastmeester. Ze zijn de constante deelnemers aan verschillende wedstrijden en nodigen andere gasten uit. Dus wees mentaal voorbereid om lezginka te dansen, een sinaasappel met je tanden uit het water te trekken en de vader van de bruidegom in een vrouwenjurk te kleden.

In sommige steden bestaat de traditie dat getuige en getuige samen de nacht moeten doorbrengen. Dit is verplicht om jongeren jarenlang liefde en geluk te bezorgen. Het vermoeden bestaat dat deze traditie door de getuigen zelf is verzonnen, niet belast met relaties. Of je het wel of niet volgt, is aan jou.

Aanbevolen: