Hoe Een Huwelijksgetuige Zich Moet Kleden?

Hoe Een Huwelijksgetuige Zich Moet Kleden?
Hoe Een Huwelijksgetuige Zich Moet Kleden?

Video: Hoe Een Huwelijksgetuige Zich Moet Kleden?

Video: Hoe Een Huwelijksgetuige Zich Moet Kleden?
Video: Hoe antwoord ik een Jehova's Getuige? 2024, April
Anonim

De hoofdplaats na het bruidspaar wordt ingenomen door de getuigen. Gedurende de hele viering begeleiden ze de jongeren, daarom moeten ze dienovereenkomstig kijken. Het kiezen van een jurk is een heel belangrijk punt voor de getuige. Om te voorkomen dat de bruid niet tevreden zal zijn met de kleur of stijl van de outfit van de getuige, is het noodzakelijk om de details van de kleding vooraf gezamenlijk te bespreken.

Hoe een huwelijksgetuige zich moet kleden?
Hoe een huwelijksgetuige zich moet kleden?

Een bruiloft is een feest van de bruid. Daarom mag geen van de gasten haar overschaduwen met hun outfit. Draag geen lange jurk (om het gemakkelijk te maken om deel te nemen aan wedstrijden) of een jurk met een pluizige onderkant (om niet op een bruid te lijken). Het is de moeite waard om overdreven uitdagende outfits te vermijden, evenals zeer heldere make-up. De beste keuze voor een getuige is een avond- of cocktailjurk, zonder franje. Het belangrijkste is om de waardigheid van de figuur te benadrukken en, indien nodig, de gebreken te verbergen.

Nadat u de stijl van de jurk hebt bepaald, moet u nadenken over geschikte kleurtinten. Ondanks de constante populariteit van zwart, rood en wit, moet u zich er toch van onthouden:

  • zwart ziet er een beetje somber uit voor zo'n vrolijk feest;
  • rood ziet er te fel uit naast de sneeuwwitte jurk van de bruid en leidt de aandacht van gasten af van de held van de gelegenheid;
  • wit is volledig verboden, aangezien alleen de bruid zich in deze kleur kleedt.

Het beste van alles, ga voor tinten bruin, paars, blauw, lichtblauw, groen en roze, evenals pasteltinten. Vergeet bij het kiezen van een outfit het praktische niet (het zou niet meteen moeten zijn) - koop een jurk die in het dagelijks leven kan worden gedragen.

Naast kleding moet de getuige de juiste schoenen en accessoires kiezen. In het kadaster en voor fotografie is het bijvoorbeeld het beste om op hakken te gaan, maar voor het feest zelf kun je veranderen in ballerina's. Het zal veel comfortabeler en handiger zijn.

Accessoires moeten matchen, matchen en complementeren met de jurk. Lange oorbellen, een grote ketting en een brede armband passen hier. Maar hang niet te veel sieraden aan jezelf. Alles moet met mate zijn, en vooral - met smaak.

Je moet ook een clutch of een gewone handtas kopen, maar klein, en de dingen die nodig zijn voor de getuige (telefoon, spiegel, lippenstift, poeder, enz.)

De getuige moet er gepast uitzien met de viering en onthouden dat zij het belangrijkste bruidsmeisje is. Dit betekent dat er op deze dag veel aandacht aan haar zal worden besteed.

Aanbevolen: