Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruid Op Een Bruiloft In

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruid Op Een Bruiloft In
Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruid Op Een Bruiloft In

Video: Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruid Op Een Bruiloft In

Video: Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruid Op Een Bruiloft In
Video: Bruiloft Jos u0026 Delia 2024, April
Anonim

Op de trouwdag is de blik van alle gasten in de regel op de bruid gericht. Zij is het die de meeste aandacht krijgt, dus het meisje moet de hele dag onberispelijk mooi en opgewekt kunnen blijven.

Hoe een bruid zich hoort te gedragen op een bruiloft
Hoe een bruid zich hoort te gedragen op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Maak van tevoren afspraken met de getuige over haar verantwoordelijkheden. Zij is het die uw uiterlijk moet controleren, uw sluier, kapsel, trein en kleding moet corrigeren, spreken wanneer u uw gezicht licht moet poederen en uw lippen moet brengen, enz. De bruid mag niet elk half uur een spiegel tevoorschijn halen in het bijzijn van gasten of naar de toiletruimte gaan om zichzelf op te ruimen.

Stap 2

Probeer jezelf te beheersen. Natuurlijk is het toegestaan voor de bruid om een paar tranen te vergieten tijdens de ceremonie op het kadaster of bij het verwijderen van de sluier, maar snikken en nog meer driftbuien zullen volkomen ongepast zijn. Blijf kalm, ook als er iets misgaat. Drink niet te veel alcohol: een dronken bruid kan het hele feest verpesten.

Stap 3

Besteed een beetje aandacht aan alle gasten, inclusief familieleden en vrienden van de bruidegom, zelfs als je ze nauwelijks kent. Natuurlijk kan de bruid niet elke gast vermaken, maar probeer op zijn minst iedereen om de beurt te betrekken bij wedstrijden en dansen, complimenten in het voorbijgaan, glimlach. Begin geen gevechten, ook niet als het gedrag van een van de gasten je beledigt. Als er conflicten zijn, is het beter om je vrienden te vragen om ze op te lossen. Dit geldt met name voor gevallen waarin de bruid werd gedwongen om mensen uit te nodigen voor de bruiloft die er zeker van zijn dat een dergelijke gebeurtenis niet zonder slag of stoot kan plaatsvinden.

Stap 4

Wees aardig voor de bruidegom. Onthoud dat een bruiloft een viering is van je liefde, en vervelende kleine dingen mogen op zo'n prachtige dag niet de oorzaak zijn van gekke ruzies. Soms beginnen bruiden, vanwege te veel opwinding, de bruidegoms om welke reden dan ook verwijten te maken. Doe dat niet. Je man maakt zich ook zorgen, net als je ouders en vrienden, dus vergeet je grillen om de vakantie niet te bederven.

Stap 5

Zit niet de hele dag aan tafel. Je moet klaar zijn voor de hoofdrol: het is de bruid die vaak aan veel wedstrijden moet deelnemen, de hele avond moet dansen, enz. Uiteraard dient het plan van het evenement vooraf met de toastmaster te worden besproken om onaangename verrassingen te voorkomen. Houd er trouwens rekening mee dat je niet alleen met de bruidegom moet dansen. Natuurlijk mag flirten niet worden toegestaan, maar onthoud dat, volgens het voorteken, dansen met een bruid een man geluk en geluk belooft.

Aanbevolen: