Hoe Zich Te Gedragen Op Een Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen Op Een Nieuwjaarsvakantie
Hoe Zich Te Gedragen Op Een Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Zich Te Gedragen Op Een Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Zich Te Gedragen Op Een Nieuwjaarsvakantie
Video: АКЦИИ ММВБ: СБЕРБАНК. ГАЗПРОМ. ГМК НОРНИКЕЛЬ. ВТБ. Детский Мир. ИНТЕРРАО. РОСТЕЛЕКОМ АП.AMD.Трейдинг 2024, April
Anonim

Als je je gedraagt en geniet van je nieuwjaarsfeest, zul je 's ochtends niet klagen over een carrièreruïne. U moet van tevoren een gedragslijn kiezen op de nieuwjaarsvakantie en zich hieraan strikt houden.

Hoe zich te gedragen op een nieuwjaarsvakantie
Hoe zich te gedragen op een nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Het management van bedrijven geeft veel geld uit aan het organiseren van nieuwjaarsvakanties voor werknemers, dus probeer het imago van het bedrijf te evenaren en verlies geen gezichtsverlies. De bazen zullen waarschijnlijk goed naar hun ondergeschikten kijken, je krijgt een uitstekende kans om jezelf van je beste kant te bewijzen en pluspunten te verdienen voor je cv. Ook kan een nieuwjaarsfeest je reputatie onherroepelijk vernietigen als je het vergeet en het fatsoen opgeeft.

Stap 2

Schroom niet om deel te nemen aan een bedrijfsfeest, verzet je niet tegen het team. Je leert je collega's beter kennen, waardoor je succesvoller naast hen kunt werken. De bazen houden er ook niet van als hun inspanningen worden genegeerd, ze organiseerden een avond - bezoek het alsjeblieft!

Stap 3

Denk goed na over je outfit. Schrik het management en collega's niet met een outfit uit een seksshop, een roodkapje pak gaat ook niet. Kies voor een dure maar eenvoudig getailleerde jurk in een luxe stof. Rijk geborduurde zijde of brokaat kan strass-steentjes en pailletten van goedkope outfits overschaduwen. En een stuk van hoogwaardige snit en vakmanschap dat perfect bij het figuur past, ziet er beter uit dan een vulgaire mini en diepe halslijn.

Stap 4

Ken jezelf en je vermogen om dronken te worden van bepaalde alcoholische dranken, kies de veiligste optie en mix geen fantastische cocktails. Je mag zelfs helemaal geen alcohol drinken, verwijzend naar belangrijke dingen na een bedrijfsfeest. U kunt ontspannen door het nieuwe jaar thuis te vieren.

Stap 5

Let in plaats van drankjes op eten, zodat het niet helemaal aanstootgevend is van de ontbrekende avond. Als u met het management praat, denk dan niet terug aan het werk, zodat het niet lijkt alsof u om loonsverhoging vraagt. De bazen zijn ook moe en willen tijd doorbrengen in een ontspannen sfeer. Het is beter om een paar korte maar grappige anekdotes te delen die vooraf moeten worden voorbereid.

Stap 6

Bedank de bazen voor een geweldige avond en lekkernijen, maar blijf niet te lang bij ze, word niet sycofantisch. Als je de volgende ochtend naar je werk moet, blijf dan niet te laat op het feest.

Aanbevolen: