Hoe Zich Te Gedragen In Een Bar

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen In Een Bar
Hoe Zich Te Gedragen In Een Bar

Video: Hoe Zich Te Gedragen In Een Bar

Video: Hoe Zich Te Gedragen In Een Bar
Video: 5 THINGS I WISH I KNEW When I Started Calisthenics 2024, April
Anonim

Het bezoeken van verschillende uitgaansgelegenheden wordt steeds gebruikelijker. Maar nog steeds weet niet elke klant hoe hij zich correct en correct moet gedragen.

Hoe zich te gedragen in een bar
Hoe zich te gedragen in een bar

instructies:

Stap 1

Wees sociaal. Mensen gaan open en ontspannen in bars, dus wees niet verbaasd als een vreemdeling lacht om je grap of een grappig verzoek doet. Wees eenvoudiger, reageer op prettige communicatie.

Stap 2

Respecteer andere bezoekers. Gedraag je zodanig dat je vreemden om je heen niet beledigt. Schreeuw niet als je met je vrienden praat, wacht geduldig op de ober die aan de volgende tafel werkt. En vergeet natuurlijk niet dat alle bezoekers verschillende doelen hebben. Als je een meisje kwam ontmoeten, betekent dit helemaal niet dat de schoonheid die je hebt gekozen het daarmee eens zal zijn.

Stap 3

Behandel het personeel oordeelkundig. Denk aan het aantal bezoekers en andere factoren die direct van invloed zijn op de doorlooptijd. Wees geduldig en vriendelijk, vergeet de obers niet te bedanken. Als je niet wordt verdrievoudigd door een cocktail of gerecht, bespreek het probleem dan rustig en maak geen gedoe. In de meeste gevallen geeft de instelling haar fouten toe en vervangt ze de bestelling snel.

Stap 4

Begin geen schandalen. In bars ontspannen en ontspannen mensen, en degenen die in de weg staan krijgen een slechte naam. Probeer alle misverstanden die ontstaan tijdens uw verblijf in de instelling tot grappen te reduceren.

Stap 5

Maak vrienden met de barman. Het belangrijkste voor de bezoekers van de bar zijn uitstekende cocktails die bij de stemming passen en een aangename lichte bedwelming creëren. Om het maximale plezier te beleven aan het bezoeken van een uitgaansgelegenheid en geen spijt te hebben van het drinken in de ochtend, moet u een vertrouwensrelatie aangaan met de belangrijkste van deze wereld - de barman. Gooi een paar grappen in, praat over een algemeen onderwerp en vraag ze dan iets speciaals voor je te doen.

Aanbevolen: