Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruidegom Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruidegom Op Een Bruiloft
Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruidegom Op Een Bruiloft

Video: Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruidegom Op Een Bruiloft

Video: Hoe Zich Te Gedragen Voor Een Bruidegom Op Een Bruiloft
Video: Wat doen een ceremoniemeester, weddingplanner en getuigen? - Afl. 4/5 Hoe plan je een bruiloft? 2024, April
Anonim

Om een bruiloft te laten slagen, is het niet voldoende om het programma zorgvuldig voor te bereiden en uit te werken en een goede decoratie voor de hal te kiezen. De bruidegom moet er rekening mee houden dat veel zal afhangen van zijn gedrag. Om de woede van de bruid niet op de hals te halen en door zijn acties geen negatieve reactie van de gasten te veroorzaken, moet de held van de gelegenheid zijn gedrag in de gaten houden.

Hoe zich te gedragen voor een bruidegom op een bruiloft
Hoe zich te gedragen voor een bruidegom op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Wees niet te laat. Op je trouwdag zul je waarschijnlijk veel plaatsen moeten bezoeken. Je moet de bruidstaart en boeketten ophalen, de bruid ophalen, op tijd naar het kadaster komen en naar het banket, als een studiofotosessie wordt besteld, wees er dan op tijd voor. Plan je dag zodat je genoeg tijd hebt om te reizen. Anders word je zelf nerveus, breng je de bruid in tranen en mis je de gasten.

Stap 2

Als jij en je verloofde besluiten om losgeld te betalen, probeer dan kalm te blijven voor de rest van het ritueel. De bruidsmeisjes en familieleden van de bruid kunnen je bespotten en zelfs vernederende taken bedenken, maar aangezien je hier zelf mee instemde, probeer alles met waardigheid te weerstaan. Als je niet van plan bent pesten te doorstaan, spreek dan van tevoren met de gasten en de bruid af dat er geen losgeld zal zijn.

Stap 3

Volg tijdens de ceremonie op de burgerlijke stand de instructies van het personeel op. Maak je geen zorgen, ze zullen je alles uitleggen en laten zien, zodat je niet in de war raakt en alles goed doet. Vergeet trouwens niet dat het de bruidegom is die verplicht is om de documenten voor de inschrijving van het huwelijk aan de medewerkers van de burgerlijke stand te geven, bovendien moet dit vooraf gebeuren.

Stap 4

Tijdens de hele viering, zowel bij de burgerlijke stand als bij het banket, moet de bruidegom de bruid zeer zorgvuldig behandelen. En het is niet alleen dat het meisje erg bezorgd is en misschien zelfs bang. Alleen heeft de bruid vaak de moeilijkste beproevingen: zij is het die enorme boeketten in armenvol krijgt, met het risico de jurk te kreuken of te bevlekken; haar schoen wordt, net als zijzelf, gestolen door dronken gasten, en soms wordt hiervoor bruut geweld gebruikt. En als je je herinnert dat de bruid haar luxe jurk en kapsel onberispelijk moet houden tot het einde van de bruiloft, wordt het duidelijk dat ze speciale aandacht en bescherming nodig heeft.

Stap 5

Gedraag je waardig. Word nooit dronken - je hebt er later tijd voor, als de bruiloft voorbij is. Raak niet betrokken bij een ruzie als een van de gasten, de burgerlijke stand of het restaurantpersoneel u of uw verloofde heeft beledigd. De bruidegom moet van tevoren met zijn vrienden afspreken, zodat ze helpen dergelijke problemen op te lossen en de dronkaard zelf te kalmeren.

Aanbevolen: