Om Geld Te Hebben In Het Nieuwe Jaar - Geldtekens

Inhoudsopgave:

Om Geld Te Hebben In Het Nieuwe Jaar - Geldtekens
Om Geld Te Hebben In Het Nieuwe Jaar - Geldtekens

Video: Om Geld Te Hebben In Het Nieuwe Jaar - Geldtekens

Video: Om Geld Te Hebben In Het Nieuwe Jaar - Geldtekens
Video: gulden 2024, April
Anonim

Als u het afgelopen jaar herhaaldelijk te maken hebt gehad met geldgebrek, moet u profiteren van de magische nieuwjaarssfeer om rijkdom en welvaart aan te trekken.

Om geld te hebben in het nieuwe jaar - geldtekens
Om geld te hebben in het nieuwe jaar - geldtekens

instructies:

Stap 1

Voor het nieuwe jaar kun je geen geld lenen en schulden aflossen, anders is er volgend jaar geen geld. Voltooi alle financiële problemen vóór 31 december.

Stap 2

Ga op 31 december zitten en schrijf jezelf een geldbrief, waar je een ansichtkaart moet plaatsen met de wensen om in voorspoed te leven en een papieren rekening. Wanneer u het volgend jaar ontvangt, glimlach en lees het met een goed humeur. Houd het ontvangen geld altijd bij u.

Stap 3

Nog een monetair teken - je kunt op 1 januari niet voor 12.00 uur afwassen, en 's morgens als je wakker wordt, was je gezicht niet met gewone zeep, maar met geldmunten, zodat je jezelf de installatie geeft waar geld aan blijft plakken uw handen voor het hele volgende jaar. Redelijk goed!

Stap 4

Laat de nieuwjaarstafel niet leeg zijn. Als je de tafel aan het schoonmaken bent, zet er dan meteen een kopje snoep of iets anders op.

Stap 5

Om rijkdom in je leven aan te trekken, let op je garderobe op oudejaarsavond. Je moet er luxueus uitzien, bij voorkeur in alles wat nieuw is. Besteed speciale aandacht aan ondergoed en panty's of kousen, omdat deze het dichtst bij het lichaam zitten.

Stap 6

Er zou geld naast je moeten zijn op oudejaarsavond. Dit kan een papieren biljet zijn of een munt die in de zoom van de jurk is genaaid. Dit ritueel trekt de grootste geldmagie van het hele jaar aan. Een oud Russisch voorteken is om minimaal 7 borden op tafel te zetten en 7 munten onder je stoel te leggen.

Stap 7

Zodra het klokkenspel de eerste ring raakt, houd je een munt in je linkerhand, zeg je mentaal tegen jezelf dat je veel geld hebt, gooi dan een munt in een glas champagne en drink hem tot op de bodem op. Stop de munt als talisman in je portemonnee en draag hem het hele jaar bij je, verspil hem niet.

Aanbevolen: