Wat Geef Je Een Gothicvriend Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Gothicvriend Voor Zijn Verjaardag?
Wat Geef Je Een Gothicvriend Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Gothicvriend Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Gothicvriend Voor Zijn Verjaardag?
Video: 26 VERRASSENDE MANIEREN OM GESCHENKEN IN TE PAKKEN || DIY CADEAU-IDEEËN, CADEAUVERPAKKING EN DECOR 2024, Mei
Anonim

Als je een verjaardagscadeau wilt geven aan een Goth-vriend, kun je worden geconfronteerd met het probleem om het juiste ding te bemachtigen, wat door de geadresseerde op prijs zal worden gesteld. Hier moet je uitgaan van het feit dat vertegenwoordigers van de gotische subcultuur dol zijn op donkere dingen die mystiek en dood symboliseren. Er zijn verschillende cadeau-ideeën voor gothics die hen zullen verrassen en positieve emoties zullen brengen.

Wat geef je een gothicvriend voor zijn verjaardag?
Wat geef je een gothicvriend voor zijn verjaardag?

Verjaardagscadeau voor een gothic vriend

De USB-stick wordt een onmisbaar item voor gegevensopslag. Om je gothic-vriend te plezieren, schenk hem een schedel of vleermuis USB. Als een jonge man een muziekinstrument bespeelt, kun je hem een koffer voor dit instrument geven, versierd in de gotische stijl.

Servies en souvenirs gestileerd in de gotische stijl zullen het interieur van een vertegenwoordiger van deze subcultuur perfect aanvullen. Een uitstekende keuze zou zijn om een kunstmatig verouderde beker te kopen die is versierd met Keltische ornamenten en decoratieve stenen. Een kist versierd met sombere symbolen of versierd in de vorm van een kist is ook een goed cadeau.

Goths geven vaak de voorkeur aan horrorliteratuur en daarom is een boek over geesten of vampiers, of een schijf met klassieke horrorfilms een prachtig cadeau.

Je kunt je Gotha-vriend ook een stijlvol kledingstuk of accessoire geven voor zijn verjaardag. Het kan een T-shirt in gotische stijl zijn, een hoodie met een thema, een zwarte mantel, een hoed, handschoenen. Ze moeten zwart zijn en bij voorkeur met gotische symbolen. De gemakkelijkste manier om dergelijke geschenken te krijgen is van een gespecialiseerde gothic online winkel.

DIY cadeau aan een gothic vriend to

Je kunt ook met je eigen handen een verjaardagscadeau voor je Gotha-vriend maken. Maak een originele collage van foto's of woorden uit oude tijdschriften/kranten, met als basis een mystiek, donker thema. Versier je vintage ambacht met fluwelen bekleding, kralen, veren, kralen of andere materialen.

Je kunt ook een kussen nemen en er een zwarte fluwelen of satijnen hoes voor naaien. Over het algemeen kan elk decoratief item geschikt zijn als geschenk als het wordt omgezet in een gotische toevoeging aan het interieur.

Sieraden als cadeau aan een gothicvriend

Vertegenwoordigers van de gotische subcultuur zijn dol op sombere sieraden met schedels, die worden beschouwd als symbolen van hun stijl. Een goed cadeau is een hanger in de vorm van een schedel, een spin, een vleermuis, een vampierhand, enz.

Het is het beste om sieraden te kiezen die zijn gemaakt van zilver of gestileerd om op dit edele metaal te lijken. Maar de Goten houden in de regel niet van goudproducten.

Als je een persoon goed kent en lange tijd met hem communiceert, kun je de juiste keuze maken voor een cadeau, dat niet alleen de jarige zal opvrolijken, maar ook een praktisch en nuttig iets zal worden.

Aanbevolen: