Wat Geef Je Een Vriendje Voor Zijn Verjaardag

Wat Geef Je Een Vriendje Voor Zijn Verjaardag
Wat Geef Je Een Vriendje Voor Zijn Verjaardag

Video: Wat Geef Je Een Vriendje Voor Zijn Verjaardag

Video: Wat Geef Je Een Vriendje Voor Zijn Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Hoe gemakkelijk is het om een cadeau voor je geliefde vriend te kiezen! Ze heeft tenslotte al duizend keer verteld van welke parfums ze houdt, van welke films ze gepassioneerd is en hoe ze droomt van Tsjechische glazen. Maar van laconieke mannen is het moeilijk om zelfs maar een idee te krijgen van wat voor verjaardagscadeau ze zouden vinden. Je moet je hersens schudden en zelf beslissen wat je je vriendje geeft.

Wat geef je een vriendje voor zijn verjaardag
Wat geef je een vriendje voor zijn verjaardag

Mannen houden net als meisjes van aandacht. Het ergste wat je voor je verjaardag kunt doen, is naar de eerste supermarkt rennen die je tegenkomt en daar een set herencosmetica kopen. Zelfs als je vriend zich voor de tweede week scheert met babyzeep, is scheerschuim niet zijn ultieme droom. Het geschenk moet individueel, gedenkwaardig en origineel zijn.

Dingen

Bedenk waar je geliefde dol op is? Hij houdt van voetbal? Krijg een trui met het logo van zijn favoriete team of een portret van de beste spits van het seizoen. Haal de namen van de clubs niet door elkaar. Anders kan de verjaardag veranderen in een gevecht zonder regels.

Is jouw man gek op gadgets? De nieuwste gadget is het beste cadeau. Zorg er wel voor dat de nieuwste i-pod die de glimlachende verkoper je in de winkel heeft uitgeleend, niet de releasedatum van vorig jaar heeft.

Hij drinkt zelden alcohol, maar zijn passie is het verzamelen van wijn? Een fles zeldzame bourgogne uit 1974 zal hem een maand lang opvrolijken.

Indruk

Indrukken en emoties zijn het enige dat niet uit de mode raakt, niet kapot gaat en niet verloren gaat. Koop voor je vriend een skydiving-certificaat. Zorg er wel voor dat hij geen hoogtevrees heeft en niet zeeziek wordt in het vliegtuig. Je wilt niet dat zijn verjaardag de laatste dag van je romance is.

Twee kaartjes voor een concert van je favoriete band zijn een geweldige manier om je geliefde te laten zien hoeveel je hun hobby's waardeert. En u kunt het verloop van de bezoeken aan de spa betalen. Mannen houden er ook van om af en toe een duik te nemen, een geurig bad te nemen en te genieten van een massage. Ze zijn gewoon beschaamd om erover te praten.

Maar als je vriend onverschillig is voor sport en muziek, regelmatig een schoonheidssalon bezoekt, en wekelijks aan een parachute springt en zonder jou, is er één cadeau dat alleen jij kunt maken. Presenteer waar hij het meest van houdt - seks. Verkleed je in een prachtige outfit, kook een geweldig diner en steek vuurwerk op in bed. Het is onwaarschijnlijk dat hij zo'n geschenk zal vergeten.

Aanbevolen: