Hoe Halloween Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Halloween Te Vieren?
Hoe Halloween Te Vieren?

Video: Hoe Halloween Te Vieren?

Video: Hoe Halloween Te Vieren?
Video: Wat vieren we met Halloween? | Het Klokhuis 2024, April
Anonim

De wortels van de Halloween-vakantie gaan terug naar de oude Kelten, die geloofden dat op deze dag de deur naar het hiernamaals opengaat en het noodzakelijk is om geesten weg te jagen, verkleed als vertegenwoordigers van kwade krachten. Tegenwoordig is dit niets meer dan een reden om plezier te hebben, om je kindertijd te herinneren, gekleed in een mooie jurk, om de zenuwen van jezelf en je vrienden te prikkelen.

Hoe Halloween te vieren?
Hoe Halloween te vieren?

Noodzakelijk

  • - pompoen, grote lepel, mes;
  • - pak, verf, decoratieve cosmetica;
  • - rekwisieten voor wedstrijden.

instructies:

Stap 1

Allereerst, om Halloween goed te vieren, bereidt u het hoofdattribuut van de vakantie voor - "Jack's lantern". Neem hiervoor een grote pompoen (u kunt deze in een winkel, op de markt kopen of een zorgvuldig gekweekte groente vragen bij uw vertrouwde tuiniers). Snijd de bovenkant van de pompoen af zodat deze er niet doorheen valt en de pompoen kan bedekken, leg deze opzij. Schraap alle inhoud met een grote lepel tot de wanden helemaal glad zijn (je kunt pap, soep koken of een cake maken van het vruchtvlees). Teken vervolgens met een pen de contouren van een boosaardig gezicht en knip ze uit met een scherp mes. Steek een brandende kaars in een stabiele kandelaar in de pompoen en sluit het deksel.

Stap 2

Halloween vieren is niet compleet zonder een mooie jurk, koop er een of maak er zelf een. Dit kan de afbeelding zijn van een heks, vampier, skelet, weerwolf, vleermuis, enz. Als je kind van Harry Potter-films houdt, kleed hem dan aan met een basilisk of Voldemort. Houd er rekening mee dat het kapsel bij het pak moet passen, verwarde pluizige shags zijn bijvoorbeeld geschikt voor een heks en het is beter om het haar van een baby verkleed als een mummie te verbergen onder lagen verband of toiletpapier. Make-up helder met oogschaduw, mascara en speciale verven. Vergeet accessoires niet: magische voorwerpen, een bezem, kleine pompoenlantaarns, een hoed.

Stap 3

Verzamel een groep kinderen of degenen die plezier willen hebben en ga rond in de omliggende huizen met de uitdrukking "prank or treat", terwijl de eigenaren je snoep moeten geven of je in het huis moeten laten spelen. Bezoek alleen degenen die u persoonlijk kent, Halloween in Rusland is niet zo'n populaire feestdag als in westerse landen, en velen zullen u gewoon niet begrijpen.

Stap 4

Om Halloween op een leuke manier te vieren, kun je grappige wedstrijden organiseren waaraan iedereen kan deelnemen. Voer bijvoorbeeld een wedstrijd als deze uit: zet twee deelnemers aan tafel en nodig ze uit om geblinddoekt op de ballon te blazen, zodat deze naar de kant van de tegenstander rolt. Zodra ze echter aan de wedstrijd zijn begonnen, vervangt u de bal door een kom bloem. Of beloof een beïnvloedbaar meisje, opnieuw geblinddoekt, de echte farao te laten zien. Breng haar naar de tafel waar iemand ligt en laat haar hem aanraken met de woorden: "Dit is het been van de farao … Dit is de hand van de farao … en dit zijn zijn hersens !!!" (doop bij deze zin haar hand in koude pasta). Het resultaat zal onvoorspelbaar zijn, dus kies geen overdreven beïnvloedbaar slachtoffer.

Aanbevolen: