Hoe Leuk Is Het Om Halloween Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Halloween Te Vieren
Hoe Leuk Is Het Om Halloween Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Halloween Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Halloween Te Vieren
Video: Wat vieren we met Halloween? | Het Klokhuis 2024, April
Anonim

Halloween, of Allerheiligen, is een populaire feestdag in katholieke landen, waar mensen zich verkleden in de kostuums van buitenaardse wezens om de kwade krachten te misleiden, volgens de legende, die voor één dag uit de andere wereld komen. Nog niet zo lang geleden werd het een traditie om het in Rusland te vieren. Met slechts een paar eenvoudige trucs kun je een leuke Halloween-ervaring hebben.

Hoe leuk is het om Halloween te vieren
Hoe leuk is het om Halloween te vieren

instructies:

Stap 1

Maak "Jack's Lantern", het belangrijkste kenmerk van de vakantie. Neem een grote pompoen (je kunt het in de winkel kopen of je vrienden tuinmannen vragen). Snijd de bovenkant eraf zodat deze er niet doorheen valt en dek de pompoen eventueel af. Schraap alle inhoud eruit met een lepel en maak de wanden helemaal glad. Teken een boos gezicht met een pen, of knip de contouren uit met een scherp mes. Plaats een kaars in een kandelaar in de pompoen, steek deze aan en sluit de deksel. Dit grappige vaartuig kan in de kamer of voor de ingang van het huis worden geïnstalleerd.

Stap 2

Sla een mooie jurk in, wat ook een must is voor Halloween. Je kunt het kopen of zelf maken. Je kunt voor één dag een heks, vampier, skelet, weerwolf, vleermuis en andere personages worden. Het is belangrijk dat het kapsel ook bij het kostuum past, bijvoorbeeld voor een heks, verwarde shags, en voor een vermomde mummie is het beter om haar onder een verband of toiletpapier te verbergen. Voeg lichte make-up toe met oogschaduw, mascara en speciale verven. Accessoires in de vorm van magische voorwerpen, een bezem, een hoed, kleine lantaarns in de vorm van een pompoen, enz. zullen de look aanvullen.

Stap 3

Verzamel een gezelschap van degenen die plezier willen hebben en ga rond in de omliggende huizen, bel aan en zeg "lief of grap". De gastheren moeten je snoep geven, of ze moeten je een beetje in het huis laten spelen. Het is beter om alleen diegenen te bezoeken die u persoonlijk kent, aangezien sommige inwoners van Rusland deze westerse tradities niet zullen begrijpen.

Stap 4

Geef thuis een feestje met leuke prijsvragen en spelletjes. Voer bijvoorbeeld een "monsterrace" uit, wanneer gasten gekleed in kostuums zich in een race verplaatsen zoals hun personages: zittend op een bezemsteel, rennend op vier poten, enzovoort. Je kunt een wedstrijd organiseren om snoep te vinden dat verborgen is op afgelegen plaatsen, leuke karaoke met stemmen uit het hiernamaals, enz.

Aanbevolen: