Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren
Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een heerlijke vakantie voor zowel kinderen als volwassenen. Zijn verwachting brengt een echte verwachting van een soort wonder naar huis. Daarom wil ik oudejaarsavond interessant en leuk doorbrengen - zodat het nog lang herinnerd zal worden.

Hoe leuk is het om oud en nieuw te vieren
Hoe leuk is het om oud en nieuw te vieren

instructies:

Stap 1

Probeer ervoor te zorgen dat de verwachting van de vakantie u en uw dierbaren alleen maar vreugde en plezier brengt. Wees niet ontmoedigd als er iets mis is gegaan of als je niet genoeg tijd hebt om alles te doen wat gepland is, want dit is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is om te genieten van het proces van voorbereiding op de feestelijke viering. Creëer een feestelijke sfeer voor jezelf.

Stap 2

Versier je huis met slingers en slingers om een feestelijke sfeer te creëren. Je kunt sneeuwvlokken aan de ramen bevestigen of je eigen handen gebruiken om erop te schilderen met verf, of met de zogenaamde "kunstmatige" sneeuw "in blikjes, ijzige patronen. Creëer een feestelijke stemming door naar je favoriete nieuwjaarscartoon of -film te kijken, vooral omdat deze activiteit vrij gemakkelijk kan worden gecombineerd met het schoonmaken of bereiden van vakantiegerechten.

Stap 3

Om de vakantie leuk te maken, probeert u voor een korte tijd terug te keren naar de kindertijd, of u nu het nieuwe jaar viert met uw familie of een grote groep vrienden. Zowel nu als vele jaren geleden in deze vakantie werden kinderen aangetrokken door leuke spelletjes, verkleden, lachen, grappen en wachten op cadeautjes. Probeer het nu allemaal tot leven te brengen. U kunt bijvoorbeeld een echte maskerade organiseren. Maak interessante kostuums voor jezelf en je gezinsleden, waarschuw alle gasten voor de noodzaak van een pak, sla accessoires in (paardenstaarten, hoorns, petten) voor die gasten die nog steeds zonder pak komen. Geloof me, zelfs de meest sceptische gasten zullen blij zijn met dit idee. Een leuke en onvergetelijke vakantie is gegarandeerd voor jou.

Stap 4

Na het luisteren naar de toespraak van de president en het klokkenspel, een glas champagne gedronken en een gekoesterde wens gedaan, ga je met al je vrolijke gezelschap de straat op. Na het nieuwe jaar is er meestal een buitengewone sfeer van plezier en opwinding. Overal laait feestelijk vuurwerk op, mensen feliciteren elkaar met een lach op de feestdag. Als het weer op oudejaarsavond royaal is met sneeuw en vorst, is het de moeite waard om een slee en handschoenen mee te nemen om van de glijbanen te gaan en sneeuwballen te spelen. En denk in ieder geval niet dat zo'n plezier alleen voor kinderen is. Geloof dat zowel jij als je gasten hier een enorme boost van levendigheid en plezier van zullen krijgen.

Stap 5

Na het verkwikkende straatplezier, terug naar huis voor de feesttafel, haast je niet om meteen voor de tv te gaan zitten. Er zijn nog veel meer interessante en leuke dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld opruiende dansen regelen of leuke spelletjes spelen. Het belangrijkste is om de geschenken niet te vergeten. Om de vakantie nog beter en leuker te maken, nodigt u het hoofdpersonage van het nieuwe jaar uit - de kerstman. Zijn uiterlijk, en zelfs met geschenken, zal niet alleen kinderen, maar ook volwassenen verrukken. Deze rol kan zowel aan een familielid als aan een professionele acteur worden toevertrouwd.

Aanbevolen: