Hoe Oud En Nieuw Te Vieren Op De Middelbare School

Inhoudsopgave:

Hoe Oud En Nieuw Te Vieren Op De Middelbare School
Hoe Oud En Nieuw Te Vieren Op De Middelbare School

Video: Hoe Oud En Nieuw Te Vieren Op De Middelbare School

Video: Hoe Oud En Nieuw Te Vieren Op De Middelbare School
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Voor tieners is het nieuwe jaar een andere reden om plezier te hebben. Er is niet langer die verwachting van magie, zoals in de kindertijd, maar er is nog steeds geen besef van de alledaagsheid van de vakantie, zoals bij volwassenen. Vooral op de middelbare school, wanneer het meest verzamelde team zich zeer binnenkort zal verspreiden naar verschillende universiteiten en het niet mogelijk zal zijn om de vakantie samen door te brengen.

Hoe oud en nieuw te vieren op de middelbare school
Hoe oud en nieuw te vieren op de middelbare school

Het is nodig

  • - Cafe;
  • - menukaart;
  • - papier;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

In de regel ontwikkelen leraren tijdens nieuwjaarsvakanties hun eigen programma, gevolgd door een disco. Het is niet de moeite waard om dit programma over te slaan, zelfs als je klas niet bij de show betrokken is. Het is daarom het beste om de viering een paar uur voor aanvang van het entertainmentprogramma te starten.

Stap 2

Bepaal een plek om te vieren. Het klaslokaal had een geweldige plek kunnen zijn om het nieuwe jaar te vieren als de leraren er niet altijd waren geweest. En dan moet dit kantoor worden schoongemaakt. Iemands appartement kan ook werken, maar weinig ouders zullen ermee instemmen hun huis af te staan voor een evenement met zoveel mensen. Dus voor een feest is het het beste om een café in de buurt van de school te kiezen, daar een tafel te reserveren voor de hele avond en er periodiek met het hele gezelschap heen te gaan.

Stap 3

Kies het eten en drinken waar je die avond van wilt genieten. Beperk je niet tot koude snacks en vleeswaren of groentehapjes. Warme maaltijden mogen niet worden verwaarloosd. Er moet niet te veel eten zijn, maar ook niet te weinig, zodat niemand hongerig weggaat. Wat betreft drankjes, dan zul je de mening van het hele bedrijf moeten weten, want iemand kan zich beperken tot sap.

Stap 4

Geen vakantie kan compleet zijn zonder muzikale begeleiding. Muzikale voorkeuren zijn voor iedereen anders, dus de deelnemers aan de vakantie moeten samen de muziekkeuze regelen. Kies niet te zware of frivole muziek. Hoewel het kan gebeuren dat de hele klas een verbazingwekkende eenheid van smaken heeft. Dan zal de muziekkeuze niet moeilijk zijn.

Stap 5

Als je apart viert, dan moet je tijdens het feest nadenken over een entertainmentprogramma. Kies een paar mensen die je bedrijf kunnen opwinden. Je moet niet iemand van buiten uitnodigen, want je vakantie eindigt op een schoolavond en de gezelligste middelbare scholieren kunnen hun klasgenoten een paar uur vermaken.

Stap 6

Het is niet nodig om te ingewikkelde en lange spellen en competities uit te vinden voor een feest. Het zijn genoeg 2-3 wedstrijden, die het hele bedrijf gewoon zullen opvrolijken. U kunt een striploterij regelen, forfaits of "verenigingen" spelen. Deze bescheiden spellen zullen iedereen amuseren, dus iedereen zal een goed humeur hebben in de disco.

Aanbevolen: