Hoe Ga Je Op Een Bartour In Moskou

Hoe Ga Je Op Een Bartour In Moskou
Hoe Ga Je Op Een Bartour In Moskou

Video: Hoe Ga Je Op Een Bartour In Moskou

Video: Hoe Ga Je Op Een Bartour In Moskou
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Maart
Anonim

Bar-tour - zo'n nieuw entertainment verscheen onlangs in Moskou. De essentie is om vrienden te ontmoeten en door verschillende bars in de hoofdstad te wandelen. Je kunt zo'n excursie maken met een groot bedrijf - het zal leuker zijn. Bartour is een geweldige kans om interessante tijd door te brengen, te chatten, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plaatsen te bezoeken.

Hoe ga je op een bartour in Moskou
Hoe ga je op een bartour in Moskou

Het idee op zich is niet nieuw: bartours worden beoefend in de grootste Europese steden - Berlijn, Londen, Amsterdam en vele andere. Deze stroom veroverde ook het Amerikaanse New York. Natuurlijk zijn er een aantal verschillen in details die van toepassing zijn op het uitvoeren van dergelijke excursies. Maar het hoofdidee is overal hetzelfde - een leuk en bedwelmend tijdverdrijf in verschillende bars.

Rusland besloot niet achter te blijven en nam de Europese ervaring met het organiseren van dergelijke evenementen over. Verschillende jonge activisten, die zich op een avond in een bar hadden verzameld, verhuisden later naar een andere, toen een derde, enz. Een dergelijke reis rond de nachthoofdstad bracht hen ertoe te denken dat het mogelijk is om dergelijke reizen voor anderen te organiseren - zowel bij gelegenheid als zonder. Ze hebben hun pagina op een van de sociale netwerken gemaakt en vandaag bereikt het aantal leden in de groep 400 mensen.

Zo'n alcoholische reis maken is relatief eenvoudig. U kunt een aanvraag per e-mail verzenden of naar de officiële pagina van de organisatoren op het sociale netwerk gaan en uw aanvraag daar plaatsen. Als reactie ontvangt u per koerier een uitnodigingskaart. Het kan een gewone rechthoekige kaart zijn, maar in de meeste gevallen krijgen deelnemers een uitnodiging in de vorm van een glas. De ticketprijs varieert van 800-1200 roebel. Op de uitnodiging staat de ontmoetingsplaats geschreven waar je op het afgesproken tijdstip moet komen. Het toeristenbedrijf wordt vergezeld door een professionele barman, evenementenorganisator en fotograaf. De groep bestaat gemiddeld uit 15-18 personen. Een verplichte eis is dat iedereen liefhebber moet zijn van buitenactiviteiten.

De uitgenodigde barman verduidelijkt de smaakvoorkeuren van elk van de gasten, voert een onderzoek uit en bepaalt hun alcoholische uithoudingsvermogen, waarna elk zijn aanbevelingen geeft over welke cocktail door deze of gene persoon in de bar geproefd kan worden. Trouwens, de aanwezigheid van een barman-gids is een kenmerk van bar-tours in Moskou. Geen enkel ander land ter wereld biedt zo'n service.

Het aantal etablissementen dat door de deelnemers aan de bartour bezocht moet worden varieert van 6-10 stuks per nacht. Natuurlijk zullen ze niemand bij de hand slepen; je kunt op elk moment weigeren om mee te doen, zodra je voelt dat je niet genoeg kracht hebt voor meer.

Het voordeel van dergelijk "toerisme" is dat mensen veel kunnen leren over de bars van de hoofdstad, de geografie van hun reizen kunnen uitbreiden en de schat aan kennis over alcoholische dranken en cocktails van hen kunnen aanvullen. Bovendien zijn dergelijke wandelingen een geweldige manier om nieuwe kennissen te maken.

Soms hebben de organisatoren bepaalde eisen aan kleding (informatie hierover wordt vermeld in de uitnodiging). Zo heeft de ene partij nautische elementen in een pak nodig, de andere partij vlinderdasjes etc.

Aanbevolen: