Hoe Breng Je Een Dag Door In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Dag Door In Moskou
Hoe Breng Je Een Dag Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je Een Dag Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je Een Dag Door In Moskou
Video: Moscow Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

Moskou is een stad, een hoofdstad, wat betekent dat hier het grootste aantal uitgaanscentra, musea en andere attracties zijn gevestigd. In een stad met meer dan 10 miljoen inwoners kun je gemakkelijk een heleboel interessante plekken vinden die passen bij jouw smaak, behoeften en portemonnee. Maar hoe heb je tijd om de meest opvallende dingen in Moskou in slechts één dag te zien? De volgende aanbevelingen zullen helpen.

Hoe breng je een dag door in Moskou
Hoe breng je een dag door in Moskou

instructies:

Stap 1

Bezoek het "hart" van Moskou - het Rode Plein en het Kremlin. Hier kun je een wens doen door een muntstuk over je rechterschouder te gooien, staande op de frontale plaats. En ook: hoor het klokkenspel, geniet van het prachtige uitzicht vanaf de bank in de Alexandertuin, zie de wisseling van de wacht en de Eeuwige Vlam bij de muren van het Kremlin. U kunt kaartjes kopen voor een excursie en rechtstreeks naar het Kremlin zelf gaan, de Sint-Basiliuskathedraal bezoeken, enz. In de buurt van het Rode Plein is het de moeite waard om de centrale winkelwinkels te bezoeken - GUM of TSUM. Deze winkelcentra maken al lang deel uit van de geschiedenis van Moskou. U moet deze winkels echter niet gebruiken om souvenirs te kopen, aangezien de prijzen hier erg hoog zijn.

Stap 2

Een boottocht langs de rivier de Moskva helpt je om de belangrijkste bezienswaardigheden van Moskou in één keer te zien. Vanaf de pier van Vorobyovy Gory kun je bijvoorbeeld langs Gorky Park varen en krachtige attracties zien, dan zie je de beroemde chocoladefabriek Red October, de kathedraal van Christus de Verlosser, het Kremlin, enz. Na de wandeling is het de moeite waard een bezoek te brengen aan de beroemde Tretyakov-galerij, het Pushkin-museum en het panorama van Moskou vanaf de Mussenheuvels te bekijken.

Stap 3

Het is beter om de ochtend "op te geven" voor het bezoeken van historische monumenten en excursies, en om de tweede helft van de dag te wijden aan de andere kant van het leven van de stad Moskou. Aangezien er een beperkte hoeveelheid tijd is voor het entertainmentprogramma, bezoek VDNKh. Alles wat je maar kunt wensen wordt hier verzameld. U kunt een ritje maken op de attracties, bijvoorbeeld een ritje maken in het grootste reuzenrad in Moskou. Maak dan een paardrijtocht door het eindeloze park, maak een ritje op catamarans. En ga ook naar de paviljoens van het park, waar verschillende dingen worden verkocht (waaronder souvenirs), en er zijn verschillende tentoonstellingen (bijvoorbeeld een tentoonstelling van zeldzame vlinders).

Aanbevolen: