Hoe Maak Je Vampiertanden?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Vampiertanden?
Hoe Maak Je Vampiertanden?

Video: Hoe Maak Je Vampiertanden?

Video: Hoe Maak Je Vampiertanden?
Video: DIY NEP TANDEN ZELF MAKEN (Cosplay Halloween Carnaval) 2024, April
Anonim

Als je op Halloween indruk wilt maken op je vrienden met een origineel kostuum, maak dan een vampierkostuum, het is ongewoon en elegant. Het kan ook door zowel dames als heren worden gedragen. De grootste moeilijkheid is om tanden te maken met hoektanden, zoals een vampier.

Hoe maak je vampiertanden?
Hoe maak je vampiertanden?

Het is nodig

  • Witte folie
  • Appels
  • Vulpen

instructies:

Stap 1

Om een ongewoon kostuum voor een maskerade te maken, kun je indruk maken op al je vrienden met een vampieroutfit. Een traditionele mid-negentiende-eeuwse mode lange trenchcoat, een elegant pak of jurk, voor een meisje. Maar het moeilijkste moment zijn de hoektanden. De gemakkelijkste manier is om een kant-en-klare kaak in de winkel te kopen, maar als er een niet in de aanbieding is, kunnen vampiertanden van een appel worden gemaakt. Hiervoor heb je een ijzeren vulpen nodig, zoals onze grootmoeders op school schreven.

Stap 2

… Als zo'n zeldzaamheid niet in het gezin heeft overleefd, kan deze nog steeds worden gekocht in kantoorboekhandels. Snijd met een veer twee kegels uit het appelpulp en plaats deze over de hoektanden. Deze vampiertanden zijn lekker en veilig en kunnen zelfs door kinderen worden gebruikt. We raden je alleen aan om een voorraad hoektanden mee te nemen, anders is de kans dat je ze per ongeluk opeet erg groot. Als appels om de een of andere reden niet geschikt zijn, kunnen vampiertanden worden gemaakt van witte folie.

Stap 3

Leg hiervoor een strook folie op de bovenkaak en wikkel deze eromheen. Strijk de folie over je tanden om een reliëf te creëren. Verwijder de resulterende "valse kaak" uit de mond en maak twee kleine gaatjes in het gebied van de hoektanden. Steek kegels gedraaid uit dezelfde witte folie in de resulterende gaten. Zo wordt een valse kaak met langwerpige oogtanden verkregen, die duidelijk de vorm van uw tanden volgt. Om de look af te maken, maak je je gezicht witter met een lichte poeder, en de vampierlook is compleet.

Aanbevolen: