Hoe Maak Je Een Jubileumposter

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Jubileumposter
Hoe Maak Je Een Jubileumposter

Video: Hoe Maak Je Een Jubileumposter

Video: Hoe Maak Je Een Jubileumposter
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Jubileumimprovisatie is altijd leuk. Eindeloze toasts, traktaties en dansen zullen niet de warmte vervangen van een object dat met uw eigen handen is gemaakt door de uitgenodigde gast. Een spectaculaire poster maken voor een jarige is geen gemakkelijke taak, dus lees de tips goed door voordat je aan de slag gaat.

Hoe maak je een jubileumposter
Hoe maak je een jubileumposter

instructies:

Stap 1

Materiaal. Bepaal welk materiaal je als basis neemt. Het kan karton, papier, stof, metaal of hout zijn. Op een stuk houten plank zien de bijgevoegde inscripties en foto's er natuurlijk origineel uit, maar het zal moeilijk zijn om zo'n poster in handen te houden. Gewoon papier of karton wordt meestal gebruikt voor posters. Als karton kun je dozen uit apparatuur halen, maar het is beter om een set kartonnen vellen te kopen voor werk en tekenen op de kantoorafdeling (de prijs is ongeveer 60 roebel). Neem een paar vellen karton en niet ze aan elkaar tot een vierkant (2 bovenaan, 2 onderaan). Nu zal je niemand verrassen met A4-formaat, en de held van de dag zal waarschijnlijk niet alle details van het idee op een kleine basis zien. Laat de poster groot zijn, de aandacht trekken en zo de jarige blij maken.

Stap 2

Onderwerpen. Bedenk nu wat je wilt schrijven of tekenen voor de held van de dag, of wat je foto's met foto's wilt posten. Toon de held van de gelegenheid van de andere kant. Besteed aandacht aan die aspecten en kenmerken van zijn karakter die maar weinig mensen kennen. Illustreer bijvoorbeeld zijn hobby's. Voor vissers - zoek een mooie foto van een visvangst op internet, plak deze op een poster en vervang een visser door een figuur van de held van de dag, gesneden uit een foto. Neem felgekleurde viltstiften of verf en schrijf je felicitaties in de vorm van een kwatrijn. Meestal worden er niet veel aantekeningen en afbeeldingen op de posters gemaakt - dit is al het voorrecht van de muurkrant. Een of twee foto's en een slogan-felicitatie in grote letters voor de held van de dag zijn voldoende.

Stap 3

Registratie. Na verloop van tijd, op papier en karton, vervagen foto's, de tekst vervaagt of wordt gewist, in het algemeen faalt de poster. Om een waardevolle poster in zijn oorspronkelijke vorm levenslang op te bergen, kunt u deze lamineren of in een brede bewerkte lijst met glas plaatsen. Zo'n slotakkoord aan je creativiteit zal betekenis en een elegante uitstraling toevoegen.

Aanbevolen: