Hoe Maak Je Een Kerstkostuum Voor Kinderen Voor Een Jongen?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstkostuum Voor Kinderen Voor Een Jongen?
Hoe Maak Je Een Kerstkostuum Voor Kinderen Voor Een Jongen?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkostuum Voor Kinderen Voor Een Jongen?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkostuum Voor Kinderen Voor Een Jongen?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een magische vakantie waarin kinderen wonderen verwachten. En deze vakantie is vooral geweldig vanwege de carnavalskostuums, die je niet eens hoeft te kopen. Elk nieuwjaarskostuum voor een jongen kan met je eigen handen worden gemaakt.

Hoe maak je een kerstkostuum voor kinderen voor een jongen?
Hoe maak je een kerstkostuum voor kinderen voor een jongen?

beesten

Weet je nog je kindertijd, waarin kleedden de jongens zich toen jullie kinderen waren? In de regel fungeerden jongens op het nieuwjaarsfeest als favoriete dieren. Het naaien van zo'n pak is net zo eenvoudig als het pellen van peren.

Eerst moet je bepalen wie je kind zal zijn - een konijn, een wolf of een berenwelp. Bepaal de stijl van het pak. Voor hulp kunt u tijdschriften met kinderkostuums meenemen of internet gebruiken. Daar vind je ook een patroon. Als er geen is, meet dan zelf het kind of maak een patroon met zijn kleding.

Nu moet je een stof kiezen die bij de kleur past: konijn - wit, wolf - grijs, beer - bruin. Als het kind een ander dier afbeeldt, wordt de stof ook geselecteerd in overeenstemming met de kleur. In tijdschriften staat in de regel wat voor stof je nodig hebt voor een bepaald pak. Het belangrijkste is dat het niet te strak moet zitten, zodat het kind het niet warm heeft.

Maar het belangrijkste in een nieuwjaarskostuum voor kinderen is een masker. Hoogstwaarschijnlijk zul je het moeten kopen.

Sneeuwman

Je hoeft niet eens naar een sneeuwpopkostuum te zoeken in tijdschriften of op internet. Naai eerst een lange witte hoodie voor je kind. Helemaal onderaan de hoodie en bij de riem zijn elastische banden in de hoodie gestoken. Om volume aan de onderste "bal" toe te voegen, zoom hem om met watten of opvulling polyester. De voeten van het kind moeten worden geschoeid in strakke witte sokken of in witte vilten laarzen. Op het hoofdje van de baby moet een glanzende muts van karton en folie worden gemaakt.

Helden van boeken en films

Met de kostuums van sprookjesfiguren of stripfiguren is het nog makkelijker. Piraten, kabouters, elven - ze dragen allemaal broeken, overhemden en vesten, alleen in verschillende kleuren. Naai deze kledingstukken voor uw kind.

Het piratenkostuum moet worden versierd met een heldere brede riem en sabel. Bevestig folieklinknagels aan het kaboutervest en versier het elfenkostuum met franjes langs de onderkant van broek, vest en hemdsmouwen. Vergeet niet om ook het juiste gereedschap toe te voegen: voor de kabouter een bijl of een houweel, en voor de elf - een boog met pijlen.

In plaats van een hoed kun je een bandana met doodshoofden om het hoofd van de piraat binden. Je kunt een kabouter kopen of een katoenen baard maken. Om je kabouter er niet grijs en oud uit te laten zien, kun je de watten het beste bruin of rood verven. Een elf heeft een hoofdband of een groene panamahoed nodig.

Het musketierkostuum bestaat uit een broek, een hemd en een blauwe mantel. In de jongensgarderobe vind je ook een rijbroek en een hemd, maar de regenjas moet uit blauw satijn of zijde worden gesneden. Op de voorkant, achterkant en zijkanten van de mantel moet je witte kruisen tekenen of naaien. Kant zal op de manchetten en kraag van het shirt moeten worden genaaid - voor de authenticiteit van het beeld. Complementeer het kostuum met een hoed met veer en zwaard en je musketier is klaar voor de strijd.

Aanbevolen: