Hoe Een Pak Voor Het Nieuwe Jaar Voor Een Jongen Te Naaien?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pak Voor Het Nieuwe Jaar Voor Een Jongen Te Naaien?
Hoe Een Pak Voor Het Nieuwe Jaar Voor Een Jongen Te Naaien?

Video: Hoe Een Pak Voor Het Nieuwe Jaar Voor Een Jongen Te Naaien?

Video: Hoe Een Pak Voor Het Nieuwe Jaar Voor Een Jongen Te Naaien?
Video: NOG MEER ONGELOFELIJK GLITTER SCHUIM BREKEN - DIY! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een tijd van vreugde, plezier, geschenken en heldere feestelijke outfits. Het gebeurde gewoon zo dat ouders voor nieuwjaarsfeesten originele kostuums voor zowel meisjes als jongens kopen of naaien. Nieuwjaarskostuums voor meisjes zijn sneeuwvlokken, prinsessen, feeën. Jongens zijn verkleed als tovenaars, piraten, goochelaars en zelfs Pinokkio.

Hoe een pak voor het nieuwe jaar voor een jongen te naaien?
Hoe een pak voor het nieuwe jaar voor een jongen te naaien?

Tovenaarskostuum

Ideeën voor een tovenaarskostuum komen steeds vaker uit de Harry Potter-film. Hiervoor zijn geen speciale materiaalkosten nodig. In de kledingkast van bijna elke jongen is er een gewone trui en broek die onder het hoofdgedeelte van dit pak wordt gedragen - de mantel. Als uw kind besluit zich voor te doen als de beroemde held van het boek met dezelfde naam, is een bril vereist. Bril - gemakkelijk te maken van donkere draad, en je kunt ook lenzen op sterkte verwijderen van een gewone ronde bril.

Voor een mantel is elke zwarte stof redelijk geschikt, alleen moet deze langs de rand worden bijgesneden met een schuine inleg of rode bies. Of u kunt een rode stof aan de achterkant naaien. Druk vanaf internet het symbool van de tovenaarsschool af - Zweinstein of zijn Griffoendor-faculteit en naai de mantel aan de voorkant op de borst vast. En vergeet natuurlijk de toverstaf niet. Het kan worden gemaakt van gewone Chinese eetstokjes door deze in te pakken met mooie tape of te plakken met folie. Voor een complete look koop je een rood met geel gestreepte sjaal.

Goochelaar kostuum

Het tovenaarskostuum is niet minder populair dan het Harry Potter-kostuum. Je kunt het ook snel en gemakkelijk maken. Het belangrijkste werk dat u hoeft te doen, is het maken van de cilinder. Het is gemaakt van dik papier, zoals whatman papier. Knip een rechthoek uit whatman-papier - dit wordt de cilinder zelf. De lengte van de rechthoek moet gelijk zijn aan de omtrek van het hoofd van het kind en de hoogte kan willekeurig zijn. Rol de rechthoek in een buis.

De onderkant van de cilinder is een cirkel. Teken een cirkel op papier die even lang is als de rechthoek. U kunt de opgerolde rechthoek (cilinder) eenvoudig op een stuk papier plaatsen en omcirkelen. Voeg vervolgens 1-2 cm toe aan de getekende cirkel. Als je de cirkel uitsnijdt, knip je deze extra centimeters uit in de vorm van tanden. Vouw de tanden en lijm ze aan de binnenkant van de cilinder.

Knip nu de marges van de cilinder uit. Omcirkel ook de cilinder of teken een cirkel met een passer. Voeg aan de binnen- en buitenkant een paar centimeter toe: binnen - op de tanden, en buiten - op de velden. Knip en lijm op je cilinder aan de andere kant van de bodem.

Je hebt een cilinder blanco gemaakt. Nu kan het worden geplakt met folie, donkere doek en geverfd met donkere verf. Als de cilinder donker is, kun je de uit de folie gesneden sterren erop lijmen of schilderen met zilververf.

De goochelaar toont zijn getallen meestal in een cape. Voor haar kun je een rechthoekig stuk stof nemen, de randen omhullen zodat ze niet bloeien en de stropdassen erop naaien. Het is beter voor een kind om een coltrui of een trui en broek in dezelfde kleurstelling te dragen als een hoge hoed met een cape onder de cape.

Het is niet moeilijk om een pak voor een jongen voor het nieuwe jaar te naaien, vooral als je ervaring hebt met een naaimachine. Als je zelf de benodigde patronen niet kunt maken, gebruik dan tijdschriften of internet.

Aanbevolen: