Hoe Een Jurk Te Naaien Voor Het Nieuwe Jaar In

Inhoudsopgave:

Hoe Een Jurk Te Naaien Voor Het Nieuwe Jaar In
Hoe Een Jurk Te Naaien Voor Het Nieuwe Jaar In

Video: Hoe Een Jurk Te Naaien Voor Het Nieuwe Jaar In

Video: Hoe Een Jurk Te Naaien Voor Het Nieuwe Jaar In
Video: Live naaien met Lotte | Knipmode | Jurk 10, Knipmode 6, juni 2020 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de mooiste vakantie. Elke vrouw aan de vooravond van de viering stelt de vraag: hoe hem te ontmoeten? Je wilt die avond op een bijzondere manier kijken, zodat iedereen niet alleen verrast wordt, maar in ieder geval de koningin van het bal wordt. Je kunt deze droom verwezenlijken door met je eigen handen een jurk of carnavalskostuum te maken.

Hoe een jurk te naaien voor het nieuwe jaar
Hoe een jurk te naaien voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Stel je vakantievoorbereidingen niet uit tot het laatste moment. Er zijn veel problemen, alles moet goed worden doordacht, inclusief de nieuwjaarsoutfit.

Stap 2

Bepaal hoe je het nieuwe jaar viert: organiseer een carnavalsfeest of organiseer een feestelijk diner met vrienden, geliefden. Als je besluit dat dit een carnavalsavond wordt, bedenk dan eerst welk kostuum van een sprookjesfiguur bij je past en hoe lang de voorbereiding duurt. Bij een feestelijk nieuwjaarsdiner met vrienden zul je echter hard moeten werken om je avondjurk er romantisch en mysterieus uit te laten zien. Koop de outfits in de winkel of huur ze. Maar een jurk of pak dat met je eigen handen is gemaakt, ziet er veel interessanter uit.

Stap 3

Zoek een beschrijving van het carnavalskostuum dat bij je past in een tijdschrift of op internet. Bepaal het aantal details (misschien laat je er een paar uit het originele patroon, of voeg je het naar wens toe). Herzie je garderobe: misschien vind je er wat kleding in, waarvan de details kunnen worden gebruikt bij het modelleren van een pak.

Stap 4

Neem uw maten en bepaal welke stof en hoeveel u moet kopen, en ga winkelen. Zorg ervoor dat de draad overeenkomt met de kleur van de stof, knopen, gespen, riemen en andere noodzakelijke accessoires.

Stap 5

Teken een tekening van elk detail van het pak, breng het patroon over op de stof, rekening houdend met de naden.

Stap 6

Naai alle naden op de naaimachine, overlock ze. Verwerk zorgvuldig alle zichtbare delen van het pak (halslijn, zoom, onderkant van de mouwen), bevestig zo nodig accessoires of klatergoud aan de nieuwe outfit.

Stap 7

Strijk alle naden van buitenaf, strijk ze van binnen goed glad. Zorg ervoor dat je het pak aan de "hanger" hangt, wikkel het in cellofaan en leg het in de kast, waar het veilig en gezond kan wachten op zijn feestelijke "uitgang" van het nieuwe jaar.

Stap 8

Naai een avondjurk in dezelfde volgorde als voor een carnavalskostuum: zoek een model, maak een patroon, breng het over op de stof, naai en verwerk de naden, strijk het uit. Als je niet van felle of glanzende stoffen houdt, koop of naai dan een jurk van stof in gedempte kleuren, maar originele snit om gasten te verrassen en te verrassen.

Aanbevolen: