Hoe Versier Je Een Jurk Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Jurk Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Jurk Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Jurk Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Jurk Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: HOE ZOEN JE ELK MEISJE IN 5 STAPPEN!? | Lorenzo Jones 2024, April
Anonim

Een onmisbaar attribuut van oudejaarsavond is een boom versierd met heldere, veelkleurige slingers en ballen. Ook bij het vieren van het nieuwe jaar moet je zeker voor je outfit zorgen. De jurk moet zeker passen bij de vakantiesetting.

Hoe versier je een jurk voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een jurk voor het nieuwe jaar?

Het is nodig

kralen, vlecht, broche, glitterlak

instructies:

Stap 1

Denk allereerst na over de keuze van accessoires die perfect bij de jurk passen en die uw gratie en verfijning benadrukken. Bovendien omvat elk nieuwjaar het gebruik van verschillende decoraties. Het jaar van de draak impliceert bijvoorbeeld iets luxueus, duurs en helders (een diamanten halsketting en armband zullen een uitstekende en win-win-optie zijn, niet alleen in het jaar van de draak, maar in elk ander jaar).

Stap 2

Als je niet de mogelijkheid hebt om jezelf te versieren met diamanten in het jaar van de draak, gebruik dan een goedkopere optie en gebruik gewoon felgekleurde kralen (de draak houdt van vurig rood, gouden kleuren, de aap geeft de voorkeur aan oranje en gele kleuren). Gebruik naast sieraden een brede vlecht om de jurk te versieren, die aan de boven- en onderkant van de jurk kan worden genaaid. Je kunt jezelf ook omgorden met een vlecht van dezelfde kleur - je krijgt een geweldige set die anderen zal verrassen.

Stap 3

Als je een ascetische houding in kleding aanhangt en besluit om een eenvoudig zwart jurkje te dragen voor het nieuwe jaar, gebruik dan een prachtige broche om te versieren die past bij het thema van het nieuwe jaar. Als je niet voor de tweede keer een jurk wilt dragen waarin je vrienden je al hebben gezien, gebruik dan dezelfde broche om de stijl van de jurk onherkenbaar te veranderen (verberg gewoon de bandjes, speld de broche op de plaats van de uitsparing, de jurk lichtjes naar uw borst trekkend).

Stap 4

Originele kralenambachten kunnen een nieuwjaarsjurk heel goed versieren. Gebruik voor de finishing touch glitter haarlak, die zowel op je jurk als op je haar kan worden aangebracht. De lak wordt veilig verwijderd tijdens het wassen. Onthoud dat het belangrijkste kenmerk van het nieuwe jaar nog steeds een goed humeur is, veel plezier vanuit het hart - en het komende jaar zal je alleen positieve emoties brengen!

Aanbevolen: