Hoe Te Presteren In Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Te Presteren In Het Nieuwe Jaar
Hoe Te Presteren In Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Te Presteren In Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Te Presteren In Het Nieuwe Jaar
Video: #42 Jaaroverzicht 2020: wat zullen we nooit vergeten uit ons eerste jaar Slimmer Presteren Podcast? 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvakanties zijn een uitstekende gelegenheid om niet alleen vrienden en familie aan tafel te ontmoeten en elkaar geschenken te geven, maar ook om buitengewone talenten en vaardigheden te tonen. Elk bedrijf wil het nieuwe jaar creatief vieren - zodat er na de vakantie iets is om te onthouden. Je kunt de acteertalenten van alle aanwezigen verbinden met de viering door een vriendelijk "New Year's Light" te organiseren, waarbij iedereen de kans krijgt om de rol van een beroemde popster te spelen.

Hoe te presteren in het nieuwe jaar
Hoe te presteren in het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van de gasten die zullen deelnemen aan het nieuwjaarsconcert en bepaal ook of je op voet van gelijkheid met alle anderen zult optreden of de rol van gastheer en scenarioschrijver van de vakantie behoudt. Denk aan de sterren en beroemdheden die mensen het vaakst zien tijdens de nieuwjaarsconcerten die op tv worden getoond. Maak een lijst die overeenkomt met het aantal gasten.

Stap 2

Verdeel van tevoren de rollen over de gasten zodat ze zich kunnen voorbereiden op de vakantie, een kostuum kunnen bedenken en een concertnummer kunnen opzetten dat alle gasten zal amuseren. Bedenk hoe je sprekers gaat belonen. Ter ere van de vakantie moet elke "kunstenaar" een gedenkwaardig en origineel geschenk ontvangen.

Stap 3

Stel het script voor het concert samen en schrijf een bericht aan het publiek en vrienden, dat je aan het begin van de viering vanaf het "podium" zult zeggen. Begroet de gasten, wens ze een gelukkig nieuwjaar en nodig dan iedereen uit om om de beurt hun felicitaties en wensen te uiten bij het afsluiten van het oude jaar.

Stap 4

Vier de komst van het nieuwe jaar precies om middernacht, open de champagne, begin met het openen van geschenken en kort na middernacht kunt u plechtig het voorbereide concertprogramma openen. Nodig een van de gasten uit als telefoniste of assistent van de gastheer. Als er iemand onder de gasten is die geen concertnummer heeft voorbereid, beantwoorden ze uw oproep graag.

Stap 5

Spreek de volgorde van de nummers uit zodat de gasten de volgorde van de uitvoeringen kennen en verklaar het concert vervolgens voor geopend Vraag haar nadat elke ster heeft opgetreden iets te wensen voor het publiek in het publiek.

Stap 6

Zorg dat het optreden niet alleen gefilmd, maar ook gefotografeerd wordt, dan blijft deze vakantie lang in je geheugen en in het geheugen van de gasten.

Aanbevolen: