Hoe Pak Je Een Geweldig Cadeau In

Inhoudsopgave:

Hoe Pak Je Een Geweldig Cadeau In
Hoe Pak Je Een Geweldig Cadeau In

Video: Hoe Pak Je Een Geweldig Cadeau In

Video: Hoe Pak Je Een Geweldig Cadeau In
Video: Hoe pak je een kado in 2024, Mei
Anonim

U kunt zelfs een heel groot cadeau zelf inpakken, zonder een beroep te doen op de diensten van gespecialiseerde salons. Hiervoor komen karton, gekleurd en inpakpapier, linten, stof en fantasie goed van pas.

Hoe pak je een geweldig cadeau in
Hoe pak je een geweldig cadeau in

instructies:

Stap 1

Als het cadeau in een grote kartonnen doos past, bijvoorbeeld van onder de tv, zorg er dan voor dat het daar niet vrij kan bewegen. Sluit de doos en versier hem. Gebruik de pagina's van glossy magazines. U kunt themaverhalen maken die passen bij de gelegenheid van het cadeau geven. Als je inpakpapier wilt gebruiken, kies dan een gestructureerd materiaal zoals het materiaal dat wordt gebruikt om bloemen te maken voor de demonstraties in november en mei. Met dit papier kun je een exclusief ontwerp maken op de zijkanten van de doos. Breng hiervoor de contouren van bloemen, dieren of voorwerpen op de doos aan met PVA-lijm, probeer de lijndikte overal hetzelfde te houden. Leg het inpakpapier op de voorbereide kant van de doos. Waar het papier grijpt met de lijm, verschijnt de omtrek van wat je hebt getekend. Op de rest van het vlak blijft het oppervlak hetzelfde gestructureerd en ongelijk als het was.

Stap 2

Als je voorraadstukken behang hebt, gebruik deze dan voor het verpakken. Voorheen is het beter om het geschenk in een doos te plaatsen of een grote cilinder van karton te maken, de bodem vast te maken met paperclips. Onthoud dat het beter is om zo'n geschenk voor het bovenste deel niet te begrijpen. Als het behang effen is, versier dan de verpakking met een behangrand of satijnen linten, de breedte van de linten moet overeenkomen met de grootte van het geschenk. Gebruik twee soorten linten, satijn en transparant, en knoop een strik aan de bovenkant. Als het behang kleurrijk of gedessineerd is, moet je het niet decoreren met een rand.

Stap 3

Het cadeau kan in een groot stuk speciaal aangekochte stof gestoken worden. Let bij het kopen op de breedte van de stof, match deze met de maat van het cadeau. Plaats het geschenk in het midden, til de hoeken op, verzamel voorzichtig de randen en knoop de resulterende knoop vast met een lint of decoratief koord. Elke stof kan als materiaal worden gebruikt - van chintz tot zijde. Gebruik desgewenst twee soorten stof - dikker en transparant, zoals organza. Leg ze op elkaar om een kruis te vormen en verzamel ze. Afgedankte gordijnen kunnen als transparant materiaal worden gebruikt.

Aanbevolen: