Hoe U Uw Trouwfoto's Er Geweldig Uit Laat Zien

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Trouwfoto's Er Geweldig Uit Laat Zien
Hoe U Uw Trouwfoto's Er Geweldig Uit Laat Zien

Video: Hoe U Uw Trouwfoto's Er Geweldig Uit Laat Zien

Video: Hoe U Uw Trouwfoto's Er Geweldig Uit Laat Zien
Video: WERKKAMER INRICHTEN MET MIJN STYLING TIPS - HOME TOUR MAKE OVER 2024, April
Anonim

Als we gaan trouwen, hopen we allemaal dat het voor eens en altijd zal zijn. Dus trouwfoto's zullen ook voor altijd bij ons blijven. Dus hoe zorg je ervoor dat je je niet schaamt om ze aan je kinderen, kleinkinderen en vrienden te laten zien?

Hoe u uw trouwfoto's er geweldig uit laat zien
Hoe u uw trouwfoto's er geweldig uit laat zien

Kijk niet rechtstreeks in de camera

Om ervoor te zorgen dat de foto's er levendiger uitzien en u er niet uitziet als bevroren waspoppen, kunt u niet rechtstreeks in de camera kijken. Zoek in de menigte naar ouders, getuigen of goede vrienden en schenk ze een nonchalante glimlach. Vermijd poseren, het is beter om soepel en rustig te bewegen. Dan kom je niet onnatuurlijk over op de foto's.

Let op je houding

Een slechte houding kan de figuur op de foto onherkenbaar vervormen. Als je de neiging hebt om onderuit te zakken, oefen dan de dag ervoor om je rug voor de spiegel te houden: til je kin hoger op, ga rechtop staan en breng je schouders naar achteren. Met deze houding ziet de figuur er veel beter uit en zie je er niet uit als een bange, opgejaagde muis.

Plezier hebben

Het moeilijkste is om te ontspannen en te genieten van plezier. Alle zorgen over kleine problemen worden weerspiegeld in het gezicht, dus probeer het te vergeten. Je hebt alles voorbereid en nu is je belangrijkste taak om te trouwen. Concentreer je op deze gelukkige gebeurtenis en alle droevige gedachten - weg!

De beste tijd voor een fotoshoot voor de burgerlijke stand en het banket

Terwijl het haar en de make-up intact zijn, de gasten nog steeds niet dronken zijn en iedereen er bloeiend en uitgerust uitziet, is het tijd om te fotograferen. Overweeg dus om, indien mogelijk, foto's te maken voor de officiële viering.

Vergeet zelfbruining

Ten eerste is het niet meer in de mode. Ten tweede gaat zo'n kleurtje vaak ongelijkmatig liggen, waardoor je het risico loopt eruit te zien als een gevlekte giraf op de foto. Ten derde geeft zelfbruining de huid vaak een onnatuurlijke worteltint, die natuurlijk niemand verft. En ten vierde, op de bruiloft zul je veel bewegen, hoogstwaarschijnlijk zweet je een beetje, waardoor je huid er vreselijk glanzend en zelfs vies uitziet. Dus vergeet zelfbruining voor deze dag.

Druk je emoties openlijk uit

Als je wilt lachen, lach dan. Als je wilt huilen, huil dan. Als je wilt dansen, dans. Niets ziet er beter uit op een foto dan echte emotie en gemak. Ontspan en heb plezier. Dan, na ontvangst van uw foto's, zult u waarschijnlijk heel blij zijn met hoe u eruitzag. Door naar foto's te kijken zul je immers steeds weer dezelfde emoties kunnen ervaren. Grijp deze kans dan zeker.

Weet wanneer je moet stoppen met make-up

Make-up moet matig zijn en in de eerste plaats je natuurlijke schoonheid benadrukken. Vergeet lint valse wimpers: als een van deze linten eraf valt tijdens een bruiloft, is een ramp in stemming en uiterlijk niet te vermijden. Kies wimperextensions. Dergelijke wimpers zullen in dat geval niet veel aan uiterlijk verliezen. Gebruik ook niet veel glans, je gezicht ziet er niet fris en stralend uit op de foto, maar het zal lijken op de huid met een vette glans. Probeer de ogen te benadrukken. Mooie ogen zijn de sleutel tot mooie fotografie.

Aanbevolen: