Hoe Te Ontspannen Op De Krim

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen Op De Krim
Hoe Te Ontspannen Op De Krim

Video: Hoe Te Ontspannen Op De Krim

Video: Hoe Te Ontspannen Op De Krim
Video: Gezicht, nek, decolleté massage voor een dunne huid Aigerim Zhumadilova 2024, Mei
Anonim

Het Krim-schiereiland is een prachtig stukje natuur, dat tegenwoordig een echte badplaatsparel is. Dankzij het subtropische klimaat kunt u van mei tot oktober op de Krim uitrusten

Hoe te ontspannen op de Krim
Hoe te ontspannen op de Krim

De eerste gebouwen met betrekking tot de resortinfrastructuur werden in de negentiende eeuw op de Krim gebouwd. Tegenwoordig zijn er pensions, sanatoria, comfortabele hotels en comfortabele cottage-dorpen. Opgemerkt moet worden dat iedereen op de Krim kan uitrusten - het klimaat is hier gematigd en mild, en de prijsklasse van te huur aangeboden woningen biedt ruime mogelijkheden voor zowel vip-rust als rust in de economy class

1. De Krim wordt niet tevergeefs beschouwd als een uitstekend kuuroord - het helende zeeklimaat, zoutgrotten, geneeskrachtige modder en frisse berglucht komen hier samen. De unieke natuurlijke omstandigheden van de Krim zijn ideaal voor de behandeling van chronische ziekten van het maagdarmkanaal, het cardiovasculaire systeem en het ademhalingssysteem. Om volledig te ontspannen en uw gezondheid te verbeteren, moet u naar de zuidkust van de Krim gaan - lokale sanatoria en pensions zijn ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen.

2. Als u een interessante en leuke vakantie met het hele gezin wilt, kunt u naar de Westelijke Krim gaan (bijvoorbeeld naar de Zwarte Zee of Tarkhankut). Hier kunt u heerlijk duiken, zonnen, wandelen of fietsen met kinderen.

3. Fans van een luidruchtige en vrolijke vakantie geven de voorkeur aan Jalta of Alushta. Hier kun je altijd woonruimte huren van buurtbewoners of een kamer huren in een van de pensions. 's Avonds kunt u veel uitgaansgelegenheden bezoeken en in lokale restaurants worden u altijd de meest ongewone en heerlijke gerechten uit de Tataarse keuken aangeboden.

4. De schoonheid van de lokale natuur wordt terecht beschouwd als de belangrijkste rijkdom van de Krim. Alleen hier zie je de trotse bergtoppen gecombineerd met eindeloze steppen en gouden zandstranden. De mooiste parken, comfortabele oevers, zachte zee creëren de meest gunstige omstandigheden voor zomervakanties.

5. Historische monumenten van de Krim zijn tot ver buiten de grenzen van Oekraïne bekend. Bezoek daarom, terwijl u uitrust op de Krim, de oude steden Panticapaeum en Chersonesos, rotskloosters en tempels gebouwd door de eerste christenen, de grotsteden Chufut-Kale, Mangup-Kale en Eski-Kermen. Een onvergetelijke ervaring wordt altijd geproduceerd door een avondwandeling door de straten van Jalta - een groot aantal oude gebouwen is hier bewaard gebleven, die in onze tijd de herinnering aan de gebeurtenissen van vervlogen tijden bewaren.

Aanbevolen: